Publicat : sâm, mart. 14th, 2015

Dumitru Beianu va parasi functia de administrator al judetului Giurgiu?

beianuDin ce in ce mai multe surse dau ca sigura plecarea lui Dumitru Beianu din functia de administrator al judetului Giurgiu. Se pare insa ca plecarea nu este una “de buna voie si nesilit de nimeni”, ci din contra.

Atacurile din ultima perioada ale presedintelui CJ la adresa lui Dumitru Beianu nu au fost deloc gratuite, atata vreme cat Beianu cocheteaza si cu alte zone politice in afara de PNL. Dorinta lui Beianu de a candida la functia de presedinte al CJ se ciocnea cu aceeasi dorinta a lui Vasile Mustatea, in timp ce Beianu era aruncat, contra vointei lui, in lupta pentru primaria municipiului.

Apropierea nefireasca dintre Beianu si deputatii Nicolae Florian (PSD) si Liliana Ciobanu (PPDD), participarea la actiuni comune, dar mai ales participarea (zic anumite surse) la intalniri cu Marian Vanghelie, in ideea aderarii celor trei la partidul infiintat de primarul care… era si Geoana – au creat suspiciuni in randul staff-ului PNL…

Pusa in situatia de a alege intre presedintele CJ (ca structura judeteana) si Beianu “infipt” in coasta lui Mustatea, conducerea PNL a fost obligata de imprejurari sa recurga la un compromis… Sursele noastre spun ca demisia lui Beianu – in fond un act unilateral – ar fi calea de mijloc pentru a impaca si capra (Beianu) si varza (Mustatea) din interiorul PNL.

Asadar, obligat/ fortat, foarte curand, Dumitru Beianu ”isi va da demisia” din functia detinuta la CJ.

Surse din interiorul PNL Giurgiu acrediteaza idea ca “daca nu se astampara si mai saboteaza actiunile din municipiu si din teritoriu ale PNL”, Dumitru Beianu ar putea sa fie schimbat si din functia de presedinte al organizatiei municipale. Ocazie cu care “mister Beni” ar fi liber de contract si ar putea sa “se transfere” la ce formatiune vrea muschii lui.

 

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana spune:

    daca e sa luam in considerare efectele negative produse din cauza si sub conducerea actualului si fostului presedinte al CJ Giurgiu putem spune ca niciunul nu este bun.^rezultatele se vad^nu-ti trebuie ochelari 3D.eu i-as trimite in ultimele banci…ptr.ca nu nu mai vreau sa aud ce spun!draga PNL,e bine sa promovezi oameni adevarati care vor sa faca politica-a face politica inseamna sa fii cu aplecare catre cetaten sa fii cu adevarat in slujba cetateanului,si nu catre propriile voastre interese si propriile v.buzunare!in conditiile actuale va consider cersetori de voturi ptr.bunastarea voastra!nu mai vreau cersetori de asemenea speta!la gara…..!vreau politicieni ptr.bunastarea noastra!