Publicat : mie, sept. 21st, 2016

Dupa modelul 2012, un nou „puci” in PNL Giurgiu

sediul-pnl1Dupa modelul “de succes” patentat in 2012, Dumitru Beianu a recidivat cu o noua incercare de puci in PNL Giurgiu. Insotit de “cavalerii” de onoare: Dumitru Gavrila, Dan Vlaicu si neobositul Mihnea Boerescu, vesnicul perdant Dumitru Beianu a luat judetul in pneurile autoturismului (pe la cei cativa primari liberali) sa-i convinga sa semneze un memoriu prin care acestia se obligau sa il sustina pe Dan Vlaicu (impus in Giurgiu de Alina Gorghiu) pentru primul loc pe lista pentru Senat. In ciuda faptului ca la BPJ, Vlaicu a pierdut fara drept de apel in favoarea lui Cristi Olaru.
Mai mult de atat, memoriul a fost semnat si de o serie de consilieri judeteni – apropiati ai lui Beianu: Dumitru Gavrila, Mihnea Boerescu (de ce nu ne mira?), Georgeta Mihut, Florian Velicu si Daniela Cristiana Neagu. Acestor semnatari li s-au adaugat primarii din Cosoba, Bolintin Deal si Sabareni, dar si avocatul Dragos Ujeniuc.
Va spune ceva aceasta actiune a lui Beianu care, spun surse din PNL Giurgiu, spera sa fie uns din nou presedinte al liberalilor, cu ajutorul neprecupetit al “protejatului” sau de acum, Dan Vlaicu. Cu conditia ca acesta din urma sa obtina voturile necesare pentru a ocupa o functie de senator, sau sa dea norocul peste el la redistribuire…
Beianu face ce stie: organizeaza puciuri. Nu o spunem noi acum, ci il citam pe Lucian Iliescu, care in 2012 a dejucat o astfel de actiune a lui Beianu, pe care a denumit-o: puci.
Asadar, in PNL Giurgiu nu este liniste deloc. Iar Gigi Stefan este un fel de mester Manole – ce construieste intr-o saptamana, vine… aralia si darama. Intr-o zi.
Asa se face ca la ultima sedinta BPJ, probabil fortat de Centru, Stefan a fost nevoit sa explice noua situatie si sa supuna la vot ca Vlaicu sa fie trecut pe locul intai in lista pentru Senat.
N.R. Si totusi, nu ne da pace o intrebare: Daca pentru un memoriu asemanator (in care se cerea la Centru inlocuirea lui Beianu cu Marin Anton), Alin Gutu a fost dat afara cu strigaturi din BPJ si apoi marginalizat pana si-a dat demisia din partid, in aceasta situatie similara Gheorghe Stefan nu ar trebui sa foloseasca aceeasi masura cu Beianu? Poate ne lamureste cineva cu un raspuns…

Ion Diaconescu

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. manuko spune:

  Crin Antonescu este singurul lider care poate sa ridice PNL-ul la nivel national si sa faca ordine in PNL-ul de la nivel local (Gr).

  Eu inca-l astept sa revina in forta !

 2. ioana popescu spune:

  Pana nu va fi exclus Beianu din Pnl Giurgiu nu vor exista rezultate in niciun tur de scrutin….nici macar in cel de alegere a sefului de scara de bloc…

 3. galbeaza spune:

  Limbricul asta de beianu este cel mai periculos maidanez din toti care fac politica in cacatul asta de judet .

 4. galbeaza spune:

  Limbricula sta de beianu este cel mai periculos maidanez din toti care fac politic ain cacatul asta de judet .

 5. Membru PNL spune:

  NU INTELEG DE CE DL GHEORGHE STEFAN NU IL EXCLUDE PE DUMITRU BEIANU DIN PNL ?
  ACEST CANCER AL JUDETULUI GIURGIU
  ESTE UN GUNOI, UN DEMENT, UN NENOROCIT
  CHIAR NU EXISTA O POSIBILITATE SA NU IL MAI VEDEM SAU SA IL AUZIM DE BEIANU
  PNL ARE NUMAI DE PIERDUT CU BEIANU