Publicat : vin, mai 8th, 2015

Echipa PSD lucreaza eficient – Spitalul din Giurgiu a primit alocari suplimentare

razvan cucEste fara echivoc faptul ca echipa PSD Giurgiu se implica si actioneaza „ca o echipa” la toate nivelurile… Acest lucru este demonstrat si de ultimul succes repurtat: 25 de miliarde de lei vechi pentru Spitalul Judetean si suplimentarea numarului de paturi pentru unitatile spitalicesti din judet.

Intr-o recenta conferinta de presa, purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu – Razvan Cuc – a facut cateva precizari care au vizat tocmai aceasta ultima actiune concertata a social democratilor giurgiuveni.

„Joi, imediat dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, impreuna cu presedintele PSD Giurgiu – senatorul Niculae Badalau – am avut un dialog cu ministrul sanatatii, Nicolae Banicioiu, caruia i-am multumit pentru faptul ca, la insistentele noastre, a semnat ordinul prin care si spitalul din Giurgiu sa beneficieze de un numar suplimentar de paturi si de suma suplimentara de 25 de miliarde de lei. Este inca o dovada ca echipa PSD lucreaza eficient  si, iata, avem rezultate”, a precizat Razvan Cuc.

Este de mentionat faptul ca in urma cu doua saptamani, senatorul Niculae Badalau a mai avut o discutie cu ministrul Nicolae Banicioiu, discutie care viza situatia Spitalului Judetean Giurgiu, iar pe data de 16 martie, acelasi senator a avut o interpelare parlamentara tot in legatura cu unitatea spitaliceasca din Giurgiu.

Mai mult de atat, deputatul Nicolae Florian a avut la randul sau o interventie pe langa ministrul sanatatii, ceea ce demonstreaza forta echipei PSD…

„Felicit initiativa domnului deputat Florian Nicolae, pentru ca s-a zbatut, a fost la Ministerul  Sanatatii, si nu putem omite faptul ca PSD a avut trei tinte majore: invatamantul, sanatatea si cultura, obiective pe care ni le-qam propus pentru acest an, iar domnul ministru Banicioiu a inteles situatia critica in care se afla spitalul din Giurgiu si a fost de acord nu numai cu suplimentarea numarului de paturi, dar si cu alocarea unor fonduri suplimentare”, a declarat Razvan Cuc.

N.R. Ordinul prin care Ministrul Sanatatii a inclus si Giurgiu in suplimentarea numarului de paturi a fost emis in data de 4 mai 2015, a fost publicat in M.O in data de 5 mai si are numarul 568. Conform acestui Ordin, mai primesc suplimentari de paturi spitalele din judetele: Bacau, Buzau, Cluj, Constanta, Galati, Maramures, Mures, Suceava, Timis si Vrancea.

Si, totusi, o analiza in profunzime a tuturor elementelor din ecuatie, se intrezaresc cateva semne de intrebare… Pe care le vom dezbate intr-un alt articol.

 

Despre autor

-