Publicat : Dum, dec. 11th, 2016

Edilul sef al municipiului a votat pentru responsabilitate si prosperitate

barbu-2Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a ajuns la sectia de votare nr. 22, impreuna cu sotia sa – Catalina Barbu – la ora 10:00.
La iesirea din sectia de votare, edilul sef a facut o scurta declaratie de presa, in care si-a exprimat sperantele pentru un Guvern care sa aiba o responsabilitate politica, pentru prosperitatea cetatenilor si le-a transmis noilor parlamentari alesi sa nu uite ca vor fi trimisi in Parlament de cetateni sa le reprezinte interesele.barbu-1“Am votat pentru judetul si municipiul Giurgiu, intr-o Romanie prospera. Mi-am dorit si imi doresc ca viitorul Guvern sa fie unul care sa continue lucrurile bune care s-au facut in guvernarea Ponta. Sper ca cetatenii tarii si ai orasului, au inteles ca in momente dificile nu trebuie sa gandim sau sa fim foarte emotivi la situatii de criza si sa lasam lucrurile sa mearga, atunci cand totul merge bine.
De asemenea, sper ca viitorul Guvern sa faca uitata aceasta ultima perioada, sa avem o responsabilitate politica clara a noului Guvern. Imi doresc ca in urmatorii patru ani sa avem acea prosperitate a cetatenilor, a tarii, cu care sa putem merge mai departe intr-o Europa unita si prospera.
Noilor parlamentari le doresc sa nu uite – ca toti ceilalti parlamentari de pana acum – ca cetatenii i-au trimis in Parlament sa le reprezinte interesele. Doar asa lucrurile vor merge bine. Sper ca oamenii politici au invatat din greselile trecutului si astfel de situatii nu se vor mai intampla.

Despre autor

-