Publicat : lun, mart. 27th, 2017

Editorial – Marsul pentru viata intre “huo Steaua, huo Rapid” si selfi-uri…

m 5Oficialii vehiculeaza 1.000 de participanti la “Marsul pentru viata” din Giurgiu – o manifestatie anti-avort organizata de Coalitia pentru familie cu implicarea neprecupetita a BOR.
Nu numai in Giurgiu, ci si in alte orase de provincie, “Marsul pentru viata” a fost unul al… adusilor cu japca… Daca inteleg participarea (chiar si cu japca) a elevilor de liceu la astfel de manifestatii, e peste puterea mea de intelegere participarea elevilor din clasele mici ale scolilor generale.
Mai mult de atat, ce dracului sa inteleaga (liceanul, nu ala micut de generala) din ce a transmis unul, IPS Andrei, Mitropolit al Clujului, cand a grait din prefericita lui limuzina un mesaj care pe mine personal ma face sa imi pun serioase semne de intrebare cu privire la sanatatea psihica a unora… “Nu s-ar prabusi Romania daca toate tinerele familii ar avea macar cate trei copii, unul pentru tata, unul pentru mama si unul pentru tară si biserica”
Bai, ma lasi? Adica dupa primii doi copii nu iti urci sculele in pod si iti cobori anticonceptionalele, ci intr-o orgie de cantece patriotice combinate cu psalmi, mai faci o partida de sex neprotejat pentru tara si biserica…
Nu poti sa nu te intrebi ce a inteles ala micu’ despre interzicerea avortului, mai ales ca tipa din totii rarunchii (sa dea bine in fata profei de religie) ca el alege viata… Adica intre chiureta si forceps el alege viata… Nu va vine sa credeti cate cunostinte despre tehnica medicala are progenitura cu medii mediocre la toate materiile… Vax albina! Tot regnul animal alege viata, insa omul, spre deosebire de alte animale, ca trestie ganditoare preanefericita ce este a invatat sa isi si organizeze si sa isi planifice viitorul lui si al familiei. Si atunci, nu este mai bine ca organizatiile astea impreuna cu preafericitii din BOR sa organizeze cursuri de planing familial pentru nestiutori, pentru elevi, pentru mamele cazute in pacat si pentru barbatii cu prea mult testosteron?
Revenind la Giurgiu, tinerii liceeni si elevi de generala si-au facut selfie, si-au dat scatoalce cu plancartele peste cap, au strigat “huo Steaua”, “huo Rapid” si s-au scalambaiat la aparatele foto, in timp ce preafericitii reprezentanti ai BOR, profii de religie si nu numai si-au mai bifat o actiune in palmares…

P.S. Daca se trezeste careva sa spuna ca nu s-a intamplat la Giurgiu precum am scris aici de fata, ii putem pune la dispozitie filmarile (neprelucrate) de la eveniment…
Ion DiaconescuM 3m4mars 2

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Radu spune:

    Acestia sunt tinerii de azi! Se lucreaza cu materialul clientului domnule Diaconescu! Macar cei implicati BOR-ul incearca un bine cu ei asa cum sunt! Alte institutii ce fac? Dumneavoastra ce faceti? Ca doar sunteti formatori de opinii! Nu stiu cum sa Va zic sa nu jignesc nu prea am citit nici noi pe la voi reportaje de elita, cu academiceieni sau profesori! Mediocritati sunt si reportajele voastre! Lucram cu mediocritati! Aici e misiunea sa mai ridicam din ei! Asta a cam incercat sa faca Marsul pentru viata!