Publicat : joi, oct. 1st, 2015

Elena Dinu – noul manager al Spitalului Judetean

elena-dinuExamenul pentru ocuparea functiei de manager a Spitalului Judetean Giurgiu a fost o adevarata… poveste cu cantec. S-a intamplat exact ca in cantecelul copilariei „Zece negri mititei”: primul a… picat Ladislau Pick. La proba de dosar. Pe drum s-a pierdut si Iulian Stoenescu, care a renuntat. Probabil din cauza de… palarie prea mare.

A urmat proba scrisa, la care s-au prezentat competitorii ramasi in cursa – Elena Dinu si Mihai Petre. Departajarea facuta de comisia de la Ministerul Sanatatii a fost neta: Elena Dinu a obtinut nota 9,7 iar Mihai Petre putin peste nota 7.

La  exemenul oral a fost randul lui Mihai Petre sa nu se mai prezinte. Nu stim motivele, dar mai mult ca sigur a realizat ca nu poate sa ia o nota atat de mare incat media sa-i fie favorabila. Astfel ca din „patru negri mititei” a ramas doar unul care sa fie manager al SJU Giurgiu.

Se pare ca naveta facuta la Calarasi i-a priit doamnei Elena Dinu – a avut timp sa invete in timp ce masina rula pe pilot automat. Trei ore dus-intors pe zi, e ceva timp.

Lasand gluma deoparte, ii acordam doamnei manager o luna „de acomodare” dupa care trecem cu pixul peste activitatea domniei sale… Pana atunci, asteptam o conferinta de presa din care sa aflam ce a gasit in Spital (in afara de mizerie, limbaj de cartier si pacienti nemultumiti), sa aflam care este „obiectul” functiei si care sunt planurile de redresare a unitatii spitalicesti.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. loredan spune:

    De la spitalul calarasi a fost demisa pentru management defectuos… Probabil asta a fost un criteriu de performanta… Vai de mama noastra cu astfel de directori…

  2. blend-a-merde spune:

    Tanti asta e aia de zicea ca se muta dintr-un partid in altul din pasiune pentru politica. De ce dracu la pasiunea pentru timbre nu se inghesuie nimeni?…