Publicat : joi, iun. 29th, 2017

Elevii de nota zece, premiati si aplaudati de alesii locali

zece 1Sedinta Consiliului Local din 29 iunie a avut in deschidere un element surpriza… Primarul Nicolae Barbu a invitat la sedinta pe cei trei elevi din municipiul Giurgiu care au luat examenul de capacitate cu media 10.
„Suntem mandri ca avem la nivelul municipiului Giurgiu trei elevi de nota 10, elevi care la evaluarea nationala 2016/2017 au obtinut media generala 10. Este un lucru cu care trebuie sa ne mandrim si trebuie sa le acordam acestor elevi atentia si onoarea cuvenita.
Prin urmare, inainte de a aproba ordinea de zi a sedintei de astazi va rog sa imi permiteti sa invit in fata dumneavoastra acesti copii minunati” a spus primarul municipiului.
Maria Boboc – Scoala generala nr. 8, Daria Florina Ghimus – Scoala generala nr. 8 si Decu Iulia Mihaela Petcu de la Scoala generala nr. 7 sunt cele trei fete de nota 10 din municipiul Giurgiu.zece 2Doua dintre cele doua eleve au fost felicitate de primarul municipiului in fata si sub aplauzele consilierilor locali, li s-a oferit cate o diploma si cate un buchet de flori, iar imediat dupa aceasta, in Consiliul local s-a aprobat o hotarare prin care cele trei eleve vor fi recompensate si cu premii in bani de catre municipalitate.

Despre autor

-