Publicat : vin, iul. 7th, 2017

ePICK! Poveste liberala cu final… nefericit dar asteptat

pickChiar daca s-au inrosit tastaturile sustinatorilor, chiar daca unora li s-au umflat jugularele in conferintele de presa (fiind aproape de apoplexie), ceea ce era de asteptat sa se intample s-a intamplat… Medicul liberal in cuget si in simtiri (care inainte de a fi liberal a condus o organizatie social democrata) Ladislau Pick a fost exclus din PNL cu o majoritate lejera.
Totul s-a derulat pe repede inainte… In urma cu doua saptamani, Ladislau Pick era propus pentru excludere in BPM, saptamana trecuta a fost propus in BPJ (excluderea votata in ambele foruri), iar in sedinta Colegiului Director Judetean de ieri, 6 iulie, medicul anestezist a fost exclus din PNL! Definitiv si irevocabil!
La sedinta au fost prezenti 129 de liberali din 200 cati asunt de drept in Colegiul Director, iar votul a fost pentru excludere. Doar 41 de membri PNL a reusit Pick “sa anestezieze” pentru a vota impotriva excluderii. 84 au votat pentru iar 4 voturi au fost anulate.
Unii ar spune ca PNL Giurgiu da semne de insanatosire… Altii ca este in moarte clinica… Cert este ca medicii din partid nu isi mai gasesc locul sau sunt disperati de… situatia “pacientului”. Si spunem asta acum, pentru ca, nu cu mult timp in urma (chiar inainte de parlamentare) a plecat din PNL un alt medic celebru – Elena Dinu…
Dar, ceea ce s-a intamplat cu medicul anestezist este intr-adevar… ePICK. Speculatia conform careia medicul Pick ar fi fost mult prea apropiat doctrinar de ex-penelistul si actualul (pentru a cata oara) pesedist Nicolae Florian si cu prea multe amintiri vis a vis de Niculae Badalau ar putea sta in picioare… Desi, unii vorbesc de un anumit limbaj neortodox al lui Pick fata de liderii PNL actuali: Marin Anton si Marian Maroiu si de neadaptarea doctorului la noile reguli impuse de noua conducere PNL.
Oricum si orice ar fi este… ePICK.

Despre autor

-