Publicat : mie, mart. 1st, 2017

Este oficial – din toamna Liceul de Chimie va fi parasit de elevi

Barbu NicolaeConsiliul de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean a luat cateva decizii care vor imbunatati calitatea actului educational, dar care vor aduce si o economie la bugetul local.
In cadrul unei conferinte de presa, primarul Nicolae Barbu a facut cateva precizari in acest sens:
“Din septembrie 2017 se vor aplica o serie de schimbari in anumite unitati de invatamant din municipiul Giurgiu. Scoala generala nr. 3 va trece sub jurisdictia administrativa a Scolii generale nr. 2
Scoala nr. 6 va trece in administrarea Liceului Economic… Vreau sa precizez ca aceste scoli nu vor fi inchise, elevii vor invata tot in scolile lor, doar ca la nivel de conducere si administrare vor apartine, dupa caz.
Alta este situatia insa la Liceul de Chimie, care se va uni cu Scoala de Arte si Meserii (SAM), iar elevii si cadrele didactice vor trece in corpore in cladirea Liceului N. Balanescu”, a precizat Nicolae Barbu.
Edilul sef a mai spus ca in aceasta vara, la Liceul N. Balanescu se va construi o a doua intrare, iar in ce priveste aceasta decizie, Barbu a precizat ca cel mai probabil se vor pierde niste functi de conducere si, mai mult ca sigur, vor disparea si cateva posturi de dascali.

Despre autor

-