Publicat : sâm, dec. 10th, 2016

Eveniment fashion la Incubatorul de Afaceri Giurgiu

light-1Inedit – s-a intamplat la Giurgiu, in cadrul Incubatorului de afaceri. Atelierul de creatie Light and Déjà Vu a organizat sambata, 10 decembrie un targ de prezentare si promovare a produselor proprii.
Este vorba de elemente de vestimentatie dedicate in exclusivitate doamnelor, dar asta nu a insemnat ca domnii nu au fost bine primiti de gazde. Mai ales ca evenimentul s-a desfasurat in luna cadourilor.
Alina Brandusa Ciobanu, “vinovata” de aceasta… intamplare a precizat ca evenimentul se va repeta si in perioada sarbatorilor de Paste sau, de cate ori va fi nevoie si publicul o va cere…
“Pe langa surprizele dulci – toate cu tema de sarbatori de iarna – vizitatoarele au putut participa si la o tombola la care s-au castigat vouchere de reducere pentru produsele atelierului…” – a spus Alina Brandusa Ciobanu.
Atelierul de creatie Light and Déjà Vu are sediul in cadrul Incubatorului de afaceri Giurgiu… Pentru cei care isi doresc sa intre in posesia unui produs, drumul este foarte simplu: comenzi direct la Atelierul de Creatie sau comenzi online.light-2

Despre autor

-