Publicat : mar, iun. 28th, 2016

Exclusivitate – Lucian Iliescu… in trei luntrii: UNPR, PNL sau PSD

iliciDesi declaratiile liderilor PSD Giurgiu sunt clare: Lucian Iliescu nu are ce cauta in organizatia din Giurgiu, senatorul PNL/UNPR/PNL/etc declara ca a trecut ieri la social democrati. Contactat telefonic de “Opinia giurgiuveanului”, Lucian Iliescu a precizat ca a trecut DE LA UNPR la PSD.
“Suntem in forul suprem, nu avem nicio treaba cu Giurgiu. Am discutat la nivel national, nu discutam cu (PSD – N.R.) Giurgiu, ci cu sefii lor de la Bucuresti… Poate vi se pare surprinzator gestul meu, dar avem o gandire…”, a declarat Lucian Iliescu pentru Opinia giurgiuveanului.
Mai suprinzator decat “gestul” de a trece in tabara pesedista ni s-a parut cu totul altceva. Intrebat daca a trecut la PSD din PNL sau din UNPR, Lucian Iliescu a precizat cu subiect si predicat:
“Din partidul UNPR. Nu m-am mutat in alta parte!”
Aceasta ultima declaratie pune deja sub semnul intrebarii participarea lui Lucian Iliescu la campania electorala de la locale sub flamura PNL Giurgiu. Aducerea cu surle si trambite la conferintele de presa ale liberalilor de catre Dumitru Beianu, semnarea de catre Lucian Iliescu a adeziunii pentru PNL, etc.
Sa intelegem de aici ca tot ce ne-au prezentat liberalii a fost o mare farsa si ca Iliescu si Beianu “au jucat” pentru PSD la localele din acest an? Este interesant de aflat care este pozitia lui Gheorghe Stefan si a lui Nicolae Florian in toata aceasta tevatura cu miros de tradare si minciuna…ilici 2ilici 3 bisilici 4

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Cateva nuante : -suntem in forul suprem-adica in Comitetul Central al Partidului Comunist- crede Iliescu . Nu discutam cu cei de la Giurgiu !!! Adica nu discuta el…miezul…cu cei care la ultimele 4 tururi de scrutin s-au clasat pe primul loc pe tara !!! -Avem o gandire-…aici e problema …senilitatea e evidenta !!!