Publicat : mie, iul. 5th, 2017

Filiala PNL Giurgiu are datorii catre PNL central de cateva zeci de mii de euro

sediul-PNLPNL are datorii istorice (nu la fel de… istorice ca si partidul) de 6 milioane de euro, din care au platit pana acum, in urma unei esalonari, doar 1,5 milioene de euro, sustin anumite surse din partid. In Bucuresti, liberalii au vandut doua sedii pe care le-au considerat… inutile (la cat de “multi” sunt, nu stim de ce nu ne mira!). Mai mult de atat, cotizatia catre PPE – formatiunea politica europeana – se ridica la cateva zeci de mii de euro, iar daca aceasta nu va fi platita, PNL risca soarta PNTCD, care a fost exclus din PPE.
Insa cat din aceasta suma reprezinta datoriile filialelor nu se spune, se aminteste doar faptul ca 28 de organizatii judetene sunt la zi cu cotizatia lunara si se mai spune, tot pe surse, ca Ludovic Orban “a pus biciul” pe liderii filialelor cu probleme sa isi achite datoriile si cotizatiile.
Contactat telefonic, presedintele PNL Giurgiu, Marin Anton a precizat ca si filiala liberala din Giurgiu are datorii, insa nu sunt atat de mari…PNL Anton 1“La nivel central sunt datorii istorice inca de la campania din 2009, datorii care s-au rostogolit, apoi s-au adunat datoriile vechiului PNL cu ale vechiului PDL…
In ce priveste organizatia din Giurgiu, datoriile noastre se ridica undeva la 30.000 de euro, nu pot preciza cifra exact… Cred ca fostul presedinte, Gheorghe Stefan a achitat datoriile partidului pana la inceperea campaniei din 2016 pentru alegerile parlamentare – altfel nu putea sa se inscrie. Datoriile de acum sunt doar cele acumulate in aceasta campanie… Din cauza materialelor promotionale trimise de centru: carti postale cu Ciolos, programul de guvernare, etc., iar aceste materiale trebuiau platite de cei doi candidati de pe primele locuri la Senat si Camera Deputatilor. Sigur ca sunt datoriile filialei si va trebui sa gasim o solutie sa le platim”, a declarat Marin Anton.

Despre autor

-