Publicat : vin, iun. 12th, 2015

Floricel, Floricel sezi frumos pe scaunel…

I.D.Astazi in plenul Parlamentului, pesedistii si penelistii vor fi cu ochii pe deputatul de Giurgiu, Nicolae Florian… ca pe butelie. Cel putin asa a declarat liderul PMP Giurgiu, Ionel Dinu…

„Vineri, in plenul Parlamentului, toti ochii vor fi atintiti pe deputatul PSD, Nicolae Florian. Este ziua in care se va decide inscrierea acestuia in PNL. Daca domnul deputat Nicolae Florian se va ridica din scaun si va vota motiunea, inseamna ca este deja membru PNL Giurgiu, iar lucrurile sunt clare…”, a declarat Ionel Dinu in cadrul unei conferinte de presa.

Dinu a lasat sa se inteleaga ca liberalii giurgiuveni, presati de timp si fara candidat pentru localele din 2016 i-ar fi dat un ultimatum deputatului pesedist.

Nu mai sunt decat cateva ore pana cand vom vedea daca Ionel Dinu a lansat informatii adevarate sau a fost doar o fumigena care sa mai agite spiritele intr-un PSD macinat de nemultumiri si intr-un PNL in criza de lideri la nivel local…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Criză de lideri PNL pe plan local?Dar la nivel central?Nu mai vorbim de pedelistii vopsiti,când o văd pe Alinuța cum se agită,cum vorbește apăsat,folosind cuvinte dure și țuguindu-și buzele,parcă o văd pe o instructoare de pionieri,de când eram în clasa a patra la o școală din Cărămidari,și aranjase cu învățătoare să spun la serbare o poezie”Glasul lui Lenin”,dar nu îmi ieșea deloc,fiindcă recitam repede ,fără intonație,și după ce mi-a făcut ea câteva demonstrații și a văzut că este în zadar,i-am spus că o rog frumos să mă lase să spun fragmentul cu „Tu ești Mircea…?” De aceea,când vorbește Alinuța,opresc sonorul și parcă o revăd pe domnișoara Rita,instructoarea,care de fapt era o fată frumoasă și delicată.

  2. Sorin spune:

    Iar bateți câmpii cu grație, ori Dinu face mișto de voi, ori vă place să mergeți pe arături. Constat, însă, că, așa ca în proverbul cu câinele și drumul lung, aveți o obsesie.