Publicat : joi, mai 26th, 2016

Fojgaie guzganii politici – negocieri de taina “in umbra” lui Iliescu

TofanNimic nu se face fara umbra lui Lucian Iliescu sau cu nostalgia vremurilor cand “tatucu” era… imparat. In urma cu cateva zile, la restaurantul lui Tofan s-a reunit gasca nostalgicilor din PNL si ALDE. Astfel, mare parte din listele de consilieri locali si judeteni de la ambele partide au dat curs invitatiei lui Toma Petcu “unificatorul” pentru o negociere.
Surse dintre cei care au fost acolo si n-au primit nicio promisiune din felia de tort ne-au relatat ca intalnirea nostalgicilor a fost o initiativa a lui Toma Petcu. Este evident ca omul are acum mai mult timp liber la dispozitie, pe care il foloseste asa cum stie: face urzeli si incurca ite.
De data aceasta planul a fost sa se incheie un pact de neagresiune intre ALDE si PNL/PDL si sa se gaseasca metode comune si concertate de atac la adresa lui Nicolae Barbu si al altei amenintari care se apropie de ei – Norut Stanisteanu.
Sursele noastre spun ca s-a adus vorba si de sustinerea reciproca in consiliul local si judetean (de parca ar fi o noutate – N.R.).
Lasand deoparte toate zbaterile lor electorale, interesanta este aceasta asociere bizara. Toma Petcu si-a reactivat “celula” din 2012? Daca rezultatele vor fi la fel de dezastruoase? In ce corabie se vor muta guzganii politici?

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Membru PNL spune:

    suntem multi care vom stringe un banut pentru parastasul imparatului
    cu cea mai mare placere