Publicat : Dum, iul. 5th, 2015

Fuziune prin absorbtie UNPR – PDD. Cine pe cine… absoarbe?

Teodorescu PopaDespre fuziunea “cu cantec” a UNPR cu PPDD a vorbit si deputatul PSRO, Liliana Ciobanu, care a precizat din capul locului ca este “un subiect delicat”.

“Este illegal ce se intampla… Peste cativa ani, cineva va da cu subsemnatul. Membrii simpli ai PPDD sau consilierii municipali si judeteni din acest partid nu au fost intrebati daca vor sa treaca la alt partid sau nu.

liliana ciobanu depS-au trezit peste noapte ca sunt membri si consilieri din partea UNPR… Oamenii acestia au ajuns in UNPR fara voia lor… “, a declarat deputatul Liliana Ciobanu.

La cateva zile distanta, in cadrul unei conferinte de presa a UNPR Giurgiu, presedintele din Giurgiu al formatiunii generalului Oprea, deputatul Ioan Viorel Teodorescu s-a prezentat in fata presei impreuna cu proaspatul presedinte al PPDD Giurgiu – George Popa. Intrebat cand vor veni in fata presei si consilierii PPDD, liderul fostului partid al lui Dan Diaconescu a raspuns (destul de stins): “Am discutat cu ei, insa, din varii motive nu au putut sa vina”. Acelasi raspuns si la intrebarea care viza absenta consilierilor PPDD de la sedinta extraordinara a Consiliului local: “Au spus ca au probleme personale si de aceea nu au participat…”.

In schimb, Ioan Viorel Teodorescu s-a lansat ditirambic in aprecieri vis a vis de “fuziunea prin absorbtie” dintre UNPR si PPDD…

“Sunt convins ca aceasta fuziune este un lucru deosebit. In PPDD sunt oameni de valoare, gospodari… Aceasta fuziune va sprijini actul de guvernare si interesul national… “ a spus deputatul UNPR.

De altfel, pe langa repetarea obsesiva a “interesului national”, Teo (pentru prieteni) a mai emis o maxima uneperista: “Avem un principiu de baza – sa nu lasam pe nimeni in urma”… De fapt, “maxima” este un principiu al puscasilor marini americani (care nu isi lasa camarazii pe campul de lupta), iar aici era vorba de fuziune… prin absorbtie. Cine pe cine va absorbi in cele treiu luni cat va dura procesul de fuziune, vom vedea…

Despre autor

-