Publicat : joi, mai 28th, 2015

George Popa – noul presedinte interimar al PPDD Giurgiu

George PopaEste absolvent al facultatii de drept, are 33 de ani si nu este… rodat in politica (ceea ce poate fi un atu). Cam atat despre numirea de catre presedinta PPDD – Simona Man – a tanarului George Popa  in ingrata functie de presedinte al unui partid pentru a carui structurare trebuie sa se inhame serios la munca.

George Popa a declarat ca prima masura organizatorica pe care o va lua va fi de a solicita fostei conduceri a PPDD sa-i puna la dispozitie toate documentele legate de organizatiile locale, pentru ca el sa poata avea un „cap de pod” in munca de reconstructie si reconfigurare a PPDD Giurgiu.

„Vreau ca noul PPDD sa aiba o traiectorie politica independenta vis a vis de celelalte partide de pe esichierul local si cred cu tarie intr-o clasa politica tanara, cu un suflu nou, care sa inlocuiasca vechea clasa politica, care si-a aratat limitele in ultima perioada”, a declarat George Popa.

Tanarul presedinte al PPDD a precizat ca va avea o intalnire cu consilierii judeteni, municipali si cu cei 20 de consilieri locali din judet, si spera ca impreuna sa puna bazele unei noi organizari a partidului la nivel de judet si municipiu.

De asemenea, el a mai spus ca sediul organizatiei va fi in aceeasi locatie – pietonala Mircea cel Batran, sediu care momentan este in renovare.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. giurgiuvean spune:

    Pana acum ceva timp spala masina domnului Razvan Cuc si deschidea bariera la Zona Libera, uite ce poate sa ajunga un spalator de masini……aviz celor ce lucreaza in spalatorii. Cu studiile lui de drept, mai usor stie el de ce.
    Asteptam sa vedem ce fuctii va detine femeia de serviciu a domnului Razvan Cuc precum si Mariana Bragaru, pe fond este cam acelas lucru.

  2. bobitza spune:

    Pana mai ieri era la PSD facea si campanie… Uite iepurasul PSD din PPPP…..LM