Publicat : vin, iun. 26th, 2015

Gheorghe Neagoe, nedorit copresedinte PNL Giurgiu

pnlIn cadrul conferintei saptamanale de presa a PNL Giurgiu, atat vicepresedintele organizatiei municipale – Dragos Ujeniuc, cat si copresedintele Gheorghe Stefan si-au exprimat dezacordul cu privire la o eventuala numire a avocatului Gheorghe Neagoe in functia de copresedinte PNL Giurgiu.

„Este inadmisibil sa lasam partidul sa se arunce din lac in put”, a spus Dragos Ujeniuc.

Maestrul s-a lasat dus de arta oratoriei si „a pledat” impotriva numirii lui Neagoe ca si copresedinte al liberalilor din judet, plecand de la „dictatura” lui Lucian Iliescu…

„Am inlaturat dictatura, dar n-am gasit cel mai bun lider pentru organizatia liberala giurgiuveana… Vasile Mustatea a fost falimentar pentru PNL Giurgiu… Macar de acum incolo sa ne ferim sa punem un lider la nimereala.

Gheorghe Neagoe nu este cel mai nimerit si asta o stie si el foarte bine. Si mai stie de ce este bine  sa stea in banca dumnealui… Cred totusi ca putea sa spuna chiar el ca nu ar vrea, ca nu este momentul… Dar n-a facut-o…”, a mai spus Ujeniuc.

Copresedintele Gheorghe Stefan a fost putin mai diplomat in declaratii, desi a precizat ca in urma cu doua saptamani a declarat ca nu sustine numirea unui copresedinte care sanu fie un lider cunoscut…

„Imi doresc un giurgiuvean ca si copresedinte, avem oameni de valoare in partid si sunt variante de luat in calcul. Daca vrei sa fii copresedinte, inseamna sa fii cunoscut, apreciat, sa ai calitati de lider… Cred insa ca vom gasi foarte curand varianta optima pentru PNL Giurgiu… Varianta cu un reprezentant de la centru cade, cu o singura exceptie: sa fie o persoana foarte cunoscuta, un lider de opinie, un om care sa poata creste valoarea PNL Giurgiu”, a precizat Gheorghe Stefan.

Despre autor

-

Afisat: 9 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Gheorghe Stefan spune:

  Stimate domnule Adrian Chiran,
  este pentru ultima data cand mai intru intru-un dialog public cu dumneavoastra pt ca realizez pt a doua oară ca aveți un comentariu total neîntemeiat si nejustificat la adresa mea. Prin urmare eu va propun următorul pariu: daca dumneavoastra veți găsi cu mine una, o singura fotografie in care eu sunt îmbrăcat in portocaliu stand in spatele fostului Presedinte Băsescu, eu Stefan Gheorghe imi dau demisia din funcția de Co-Presedinte PNL Giurgiu, daca nu va rog macar sa aveți onoare, demnitatea si bărbăția de a va cere public scuze ! Ma îndoiesc ca macar aveți curajul sa faceți acest pariu in urma căruia sa arătati ca aveți putina demnitate! Nu va cunosc si nici nu as vrea sa am ” onoarea” sa cunosc vreodată pt ca urăsc zvonacii si mincinoși!

  • Maicu Terezu spune:

   e plina lumea de-alde ‘chiran’ asta.ipocrizenie dusa la extrem.au parasit PNL precum sobolanii corabia,si s-au dus slugi la copy-paste si pungasii sai.astfel de indivizi ahtiati dupa ciolan nu merita bagati in seama.de-asta e politica,curva,ca multi practica meseria asta.

 2. flori spune:

  La varsta domnului ujeniuc ar trebui sa vorbeasca mai putin si mai eficient A trecut vremea lui. GATA DOMNULE UJENIUC

 3. Adrian CHIRAN spune:

  Pt Mihnea-Mihai: oare acel singur lider judetean sa fie d-l Stefan ? Sunt destule imagini in diferite articole ale unor publicatii on-line in care ,fix in spatele fostului presedinte, imbracat intr-o scurta portocalie ,apare dansul. Sau noua culoare a istoricului partid PNL nu mai este cea galbena ?

  • Era o vreme cand mai bine de jumatate din populatia majora a tarii era fix „in spatele fostului presedinte ” .Am folosit ghilimelele pentru ca sa subliniez nu citatul ci modul figurat.
   Ce ne facem cu ei ?Ii punem la zid?

 4. Antonius spune:

  Dar nu cumva”maestrul”este leat cu „dictatorul”? Adică din promoția”de aur”,1964,la”Ion Maiorescu”?

 5. Boerescu Mihnea spune:

  Dar un PNL cu un singur lider nu se poate ?

 6. cris spune:

  pai daca te iei dupa ujeniuc, niciunul nu e bun… probabil ca asteapta sa i se propuna lui postul cu pricina…dar i-a trecut demult vremea (politica) „maestrului”…