Publicat : vin, mai 5th, 2017

Gheorghe Stefan a plecat din PNL Giurgiu, Beianu se mai gandeste…

Anton MarinDupa esecul usturator de la alegerile pentru presedintia organizatiei judetene PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan a plecat miercuri (4 mai 2017) din organizatia de provincie la filiala sectorului II PNL Bucuresti, condusa de Anca Boagiu. Cel mai probabil, Gigi Stefan va candida (asa cum a declarat) pentru o functie in conducerea centrala a PNL.
Mai greu este pentru Dumitru Beianu, care nu este nici macar pe banca de rezerve a organizatiei liberale judetene… Intrebat daca “ii da ceva de lucru” domnului Beianu, noul presedinte al PNL, Marin Anton a raspuns (politic) si mai ales impaciuitor…
“Pe domnul Beianu il asteptam cu drag si o sa ii dam si ceva de lucru… Doar ca domnia sa este foarte suparat. Il inteleg, dar trebuie sa inteleaga si domnia sa ca s-a terminat competitia… Inteleg ca celor care au pierdut le trebuie oarece timp sa isi linga ranile, dupa care se pot reintegra in colectiv…” a precizat Marin Anton.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. silvia spune:

  un gunoi ca beianu nu are ce cauta in politica
  sa plece
  va fi foarte bine ptr toata lumea

 2. cacalețeanu spune:

  Nu am reușit niciodată să înțeleg cum un om inteligent ca Tică poate fi posesorul unei asemenea cantități uriașe de răutate, ură și egoism !

 3. NesimTica spune:

  Nesimțirea lui beianu e atât de mare încât nu va înțelege niciodată ca a ajuns un NIMENI in politica.se agata de ciolan cu un tupeu fantastic,in condițiile in care PNL giurgiu a inceput perioada declinului fix când el a fost la butoane.