Publicat : mie, aug. 31st, 2016

Gheorghe Stefan sanctioneaza jocul de glezne al colegilor de partid: “… voi avea grija sa ramana fara glezne si sa nu mai fie membri ai acestui partid”

Ghe.-StefanContactat de redactia “Opinia giurgiuveanului” cu privire la aspectele relatate in articolul publicat in 27 august – “Cine face joc de glezne in PNL Giurgiu” – presedintele liberalilor giurgiuveni, Gheorghe Stefan a precizat ca nu si-a schimbat atitudinea fata de membrii de partid care fac “joc de glezne”.
Iata declaratia in integralitate a presedintelui PNL Giurgiu cu privire la articolul amintit, articol in care era relatata o intalnire a lui Dumitru Beianu cu Dan Vlaicu, la o terasa in Capitala. Va reamintim ca Dan Vlaicu este sustinut de Beianu pentru lista de candidaturi la parlamentarele din acest an – aceasta sustinere fiind si motivul unei furtuni in PNL Giurgiu…
“In general nu consider un capat de tara daca doi colegi se intalnesc la o cafea. As fi preferat sincer totusi sa bem impreuna cafeaua si sa fi fost langa noi, daca tot spuneti ca poza a fost facuta intr-o zi in care noi eram intruniti in sedinta. Nu am cunostinta de intalniri „de taina” ale colegilor mei cu reprezentanti ai altor partide politice si nu-mi doresc si cu atat mai putin nu doresc niciunui coleg sa aiba ” combinatii”, in special cu reprezentanti ai PSD. Asta pentru ca acest partid este si va fi principalul nostru competitor politic.
In ceea ce priveste comentariile legate de anumite numiri, va rog sa-mi permiteti sa ma abtin, cu atat mai mult cu cat este binecunoscut faptul ca reprezentantii guvernului tehnocrat in teritoriu sunt, sau ar trebui sa fie persoane neimplicate politic.
Am sa inchei spunandu-va inca odata ca nu mi-am schimbat atitudinea fata de cei ce fac ” joc de glezne” fata de PNL, ei fiind in PNL! Da, repet, cei ce vor face asta si am dovezi, voi avea grija sa ramana fara glezne si sa nu mai fie membrii ai acestui partid.
Personal nu sunt de acord cu afacerile intre membrii din partide diferite sau chiar din acelasi partid in care sunt implicati bani publici sau lucrari cu statul roman. Sper ca am reusit sa raspund tuturor punctelor mentionate de dumneavoastra in articolul ” Cine face joc de glezne in PNL Giurgiu”, a declarat Gheorghe Stefan pentru Opinia.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. manuko spune:

    Like ! 🙂

  2. Gheorghe S. „umbla” la glezne…
    O fi Doctor „copy paste” ?
    Daca da, pricepem lesne :
    Umbla „si-ntre” mai pe sest…