Publicat : joi, mai 7th, 2015

Gheorghe Stefan: „Si eu MI-L doresc pe Nicolae Florian sa ajunga primar”

Gheorghe StefanIntrebat de jurnalisti daca PNL il are in vedere pe deputatul PSD, Nicolae Florian, pentru o eventuala candidatura a demnitarului social democrat la Primaria Giurgiu din partea PNL, copresedintele liberalilor giurgiuveni, Gheorghe Stefan a fost dat un raspuns… criptat, a cariu descifrare necesita un anume… cod. Practic, din raspunsul liderului PNL Giurgiu se poate intelege oricare dintre raspunsurile „DA” sau „NU”…

„Eu iubesc oamenii, si in special pe cei de dreapta. Iar domnul Florian Nicolae este un om de dreapta prin ceea ce respira, prin ceea ce face… Are o firma mare, creeaza locuri de munca, plus valoare… Are tot respectul din partea mea. Daca vreodata, drumurile noastre vor crea o oportunitate in vederea colaborarii, cu mare drag…” a declarat in prima faza, Gheorghe Stefan.

Dupa cateva minute, la insisterntele jurnalistilor, copresedintele PNL Giurgiu a raspuns unei alte intrebari: daca au avut loc negocieri intre reprezentanti PNL si deputatul PSD, Florian Nicolae. Raspunsul, foarte putin diferit de primul, a fost la fel de… criptat.

„Stiti cu totii ca domnul Florian Nicolae isi doreste sa fie primar. Si eu MI-L doresc sa ajunga primar.  Ca va fi din partea PNL, ca va fi din partea PSD, este un tip valoros, este un tip care are experienta de viata, e un tip pe care-l apreciez prin ceea ce a facut cu afacerea lui. E un gospodar”.

Avem un raspuns politic, „intre doua ape”, din care fiecare poate intelege ce doreste. Cert este ca domnul Gheorghe Stefan a uimit presa la ultima conferinta (joi, 7 mai), cu o atitudine noua, pacifista si mai ales… politicianista. O evolutie careia ii trebuie oarece timp sa convinga.

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Da USL spune:

  Suntem pentru un bun gospodar ca Floricel. Giurgiu are nevoie de acest om.

 2. DA-PSD spune:

  USL nu mai trăiește,dar „Echipa PSD lucrea4ză eficient…”,atât pe plan local,cât și la nivel naţional.Ultimele măsuri economice și sociale,care vor fi implementate până la urmă,vor dovedi că liberalii rămân fără obiectul muncii dacă ajung la putere,adevăratele măsuri de natură liberale au fost luate de social-democrați,adică aceștia au dus mai departe programul USL.Dar fiind aliați cu Blaga,Videanu,Berceanu,Roberta Anastase,Oltean,Falca,și alți pedelisti vopsiti,vor strica tot și vor relua furtișagurile comise pe vremea guvernului Băsescu -Boc.

  • postacii lui copy-paste si-au facut aparitia.sa vedem cand va merge badalau la mititica,cine va mai plateste.pregatiti-va sa debarcati din corabia comunista cat inca mai puteti

   • DA-PSD spune:

    Întrebare:Cum recunoști un postac basist?
    Răspuns:Postacul basist n-are argumente,are epitete și etichete.La fel ca și mentorul lor,mardeiașul de Scroviștea,care zicea deunăzi că”i-ar umple gura de sânge”primului ministru! Asta asa de oftică,fiindcă a pus țara pe picioare după jaful pedelist.

 3. NUpsd spune:

  pai ce facem dle Stefan promovam comunistii?de ce nu sprijiniti un pnl-ist adevarat pt fotoliul de primar?desi multi au tradat pnl-ul in ultima perioada,cred ca au mai ramas cati capabili sa conduca acest oras.eu unul sincer l-as prefera pe iliescu decat pe acest floricel,care de cand este parlamentar nu a facut nimic pt oras,doar si-a facut propaganda prin ziarul si televiziunea pe care le detine.ce mi-e barbu,ce mi-e floricel..haideti sa promovam adevaratii liberali giurgiuveni

 4. pm spune:

  USL traeste.