Publicat : lun, ian. 16th, 2017

Ghinion! Sursele presei centrale n-au fost credibile…

JBIn urma cu cateva ore, surse politice (cel putin asa afirma presa centrala) il dadeau ca sigur pe deputatul de Giurgiu – Andrei Alexandru – potential membru in Comisia de control a SRI. Se pare ca Giurgiu are ghinion – am ratat ocazia de a ramane in istorie.
In acest moment, in Parlament se voteaza cei noua membri care fac parte din Comisia SRI, iar numele deputatului nostru lipseste de pe lista celor patru demnitari PSD care intra in aceasta comisie.
Intr-un material mai vechi ne exprimam bucuria ca avem si noi, giurgiuvenii, un “gemsbond”, un 007 in Parlament, insa pronia cereasca nu este cu noi. Ghinion…
N.R. PSD l-a propus pe senatorul Adrian Ţuţuianu pentru funcţia de preşedinte al Comisiei pentru controlul SRI. Ceilalţi membri propuşi de PSD în această comisie sunt senatorul Doina Federovici şi deputaţii Radu Băbuş şi Gabriel Nasra.
PNL i-a propus pe deputatul Cezar Preda şi pe senatorul Ioan Cristian Chirteş, USR l-a propus pe deputatul Manuel Costescu, ALDE pe deputatul Marian Gheorghe Cupşa, propus şi pentru funcţia de vicepreşedinte al comisiei. UDMR l-a propus pe senatorul Verestoy Attila, propus şi pentru funcţia de secretar al comisiei. PMP nu are niciun reprezentat în comisie.

Despre autor

-