Publicat : mar, iul. 26th, 2016

Giurgiu: Se pregateste o “miscare liberala”… pe dreapta?

intrebare arzatoareSe pare ca la Giurgiu, dreapta (cea liberala, sa ne intelegem) se pregateste de pupaturi. Si nu credem sa fie doar un zvon iscat la o masa “intre prieteni”. S-a intamplat saptamana trecuta (miercuri) ca un amic sa surprinda o scena la un cunoscut loc public din Giurgiu: la aceeasi masa stateau (spune amicul respectiv) si isi faceau bezele, Marius Ghinea, Norut Stanisteanu si Gelu Utica (toti trei fosti membri PNL, ajunsi (de conjunctura in Partidul Miscarea Liberala), impreuna cu Gigi Stefan, Cosmin Marciu si Cristian Olaru (PNL). Timp de mai bine de o ora si jumatate, cei sase si-au zambit si au discutat, incercand sa se uite unii in ochii celorlalti.
“Informatorul” care ne-a narat intamplarea a precizat si ca la sfarsitul intalnirii ar fi inteles ca aceasta nu va fi singura… De unde deducem noi ca s-ar putea intampla o miscare browniana a liberalilor exilati de Dumitru Beianu, adica revenirea acestora de la masa… la matca.
“Destept Gigi Stefan asta”, mi-a spus amicul. L-a lasat pe Beianu sa dezbine, l-a lasat pe Floricel sa isi faca mendrele cu “liberalii” din PSD… Dupa ce astia doi si-au rupt gatul la locale, Gigi al nostru s-a intors pe un cal alb si flutura steagul impaciuirii… “Baaaai, le-a spus Gigi, vara a fost a voastra, toamna e a mea”…
Sigur ca intalnirea de la restaurant poate fi doar o intalnire intre fosti si actuali prieteni, dar la fel de bine poate fi o runda de negociere (daca tinem cont ca nici Ghinea si nici Stanisteanu nu au plecat de bunavoie din PNL).
Vom asista la o plecare a “leului” catre… sageata?

Despre autor

-