Publicat : vin, mart. 13th, 2015

Giurgiu, sub asediul… rahatului? Ionel Dinu ne spune cine este de vina?

dinuIntr-o recenta conferinta de presa, secretarul general al PMP Giurgiu, Ionel Dinu, a continuat dezvaluitrile incepute pe un site local de stiri, in care acuza salariati ai SC Apa Service de neimplicare in actele de reparatii si de functionarea defectuoasa a canalizarii orasului. Acuzele, spunea Ionel Dinu, sunt bazate pe reclamatii ale cetatenilor din anumite zoone ale orasului.

Revenind la acea declaratie, Ionel Dinu a precizat ca a avut un dialog cu directorul Apa Service, care ar fi reclamat “cauze externe”…Declarand alarmant si alarmist ca “Giurgiu este sub asediul… rahatului”, Ionel Dinu a spus si cine se face vinovat de escaladarea acestei situatii…

“Exista o asociatie sau fundatie – Umiliti pentru Giurgiu – care a facut lucrari pe la subsolurile unor blocuri din oras, spunand ca sunt voluntari, dar care au tras doar apa de la subsoluri, lasand au abandonat scoaterea materiei solide. Au folosit niste pompe pentru apa, pe care au deversat-o aiurea in canalizarea pluviala sau menajera. Iar acolo unde au scos si materie solida, in loc sa o transporte in locuri special amenajate de catre municipalitate, au aruncat-o tot in canalizare. Acest lucru a dus la infundarea canalizarilor in anumite zone. Iar Apa Service a reclamat acest lucru. Mai mult de atat, mai multi locatari au reclamat faptul ca li s-au cerut anumite sume de bani pentru aceasta actiune a asociatiei respective, desi spun ca fac voluntariat…”, a precizat Ionel Dinu.

Ionel Dinu a declarat ca directorul Apa Service a promis ca va veni in prima sedinta de Consiliu local si va expune aceasta situatie. Consilieru municipal a mai declarat ca este un lucru benefic, faptul ca Primaria Giurgiu a preluat actiunea de asanare a subsolurilor si de sustinere financiara a aceste actiuni…

“In sfarsit, dupa 20 de ani de cand nu au mai fost salubrizate aceste subsoluri, Primaria a demarat aceasta actiune de eliminare a mizeriei accumulate in ani de zile la subsoluri. De aceea, fac un apel la primarul Barbu, sa continue aceasta actiune, altfel, Consiliul Local se va intoarce impotriva lui”, a amenintat Ionel Dinu.

 

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Sorin spune:

    Ionel Dinu bate câmpii, ca de obicei. În primul rând, habar nu are despre ce acțiune este vorba și unde au fost lucrări. În al doilea rând, oamenii ăia nu numai că nu au afectat sistemul de canalizare, ba chiar au remediat unele probleme acolo unde au lucrat. Prea îl băgați în seamă pe măscăriciul ăsta, care nu a făcut de-a lungul timpului decât să arunce cu petarde. Iar despre curățarea subsolurilor să nu vorbească Dinu, el să vorbească despre cum scheaună pe la ușile unora ca să se aleagă și el cu ceva.