Publicat : mar, dec. 1st, 2015

Giurgiuvenii in zi de sarbatoare (Galerie foto)

parada okParca in niciun an de dupa 1989, Ziua Nationala a Romaniei nu a fost sarbatorita de atatia giurgiuveni. Poate si pentru faptul ca vremea a fost blanda si a scos din case mii de oameni, care au preferat sa asiste la parada trupelor (atatea cate mai sunt in Giurgiu in acest moment). Politisti, jandarmii, pompierii, politisti locali, grupe de interventie, voluntarii de Cruce Rosie – toti au fost la inaltime si au oferit imagini de neuitat pentru cetatenii veniti sa asiste la parada.

parada 1Iar pentru ca finalul paradei sa fie unul intr-adevar maret, cateva sute de elevi si profesori au defilat prin fata tribunei oficiale, purtand un steag tricolor imens. Insa, finalul nu a fost aici, ci la mica distanta, unde a fost amenajata o scena pe care au evoluat maestrii ai folclorului din toate zonele tarii. Cele peste 6.000 de portii de fasole cu carnati oferite de municipalitate si vinul fiert au incins atmosfera din fata scenei, unde giurgiuvenii s-au prins in hora.

parada 2parada 3parada 4parada 5parada 6parada 7parada 8parada 9parada 10parada 11parada 12parada 13

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Stela spune:

    La tribuna, doar o adunatura, concurand intre ei, care fura mai tare. Nici macar pe Ceausescu nu il copiati cum trebuie.

  2. eva spune:

    Mda,la Giurgiu nu se poate fara tribuna?E penibil.

  3. NIN JAKO spune:

    De 1 Decembrie avem si noi halloween-ul nostru…Toti politicienii se deghizeaza in patrioti…In schimb fura tot anul..