Publicat : vin, apr. 29th, 2016

Giurgiuvenii n-au noroc la OSIM – dupa Ionel Muscalu, si Alexandru Andrei a fost demis din functia de director general OSIM

A. AndreiGiurgiuveanul Ioan-Alexandru Andrei a fost eliberat din functia de director general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş.
Decizia de eliberare din funcție a directorului OSIM a fost publicata luni în Monitorul Oficial. Potrivit documentului publicat în M.O., premierul a avut în vedere în luarea deciziei o adresă a Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri din 18 aprilie, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului pe 21 aprilie.
Alexandru Andrei a fost numit în funcția de director general al OSIM în noiembrie 2014, de premierul Victor Ponta, la recomandarea senatorului PSD, Niculae Badalau. Anterior acestei numiri, Alexandru Andrei a fost director al Cancelariei prefecturii Giurgiu, iar postul la OSIM era vacant, dupa ce alt giurgiuvean – Ionel Muscalu – a fost retras de la sefia OSIM in octombrie 2014.

Despre autor

-