Publicat : lun, sept. 7th, 2015

Gradinita moderna inaugurata in comuna Prundu

gradi 1La initiativa primarului Catalin Corbea, o fosta cladire in care au functionat vestiarele jucatorilor de fotbal din comuna Prundu a fost transformata in gradinita pentru 48 de copii din localitate. Evenimentul a fost unul cu fast, la inaugurare fiind invitati (si prezenti) senatorul Niculae Badalau, prefectul Nina Crisu, vicepresedintele CJ Cristian Marciu, purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu – Razvan Cuc, Marian Mina – director Regionalei de Drumuri si Poduri, Alexandru Andrei – director OSIM si directorul Protectiei Consumatorului Giurgiu – Fabian Tirca. Nu putea lipsi de la eveniment, directorul coordonator al scolilor din Prundu – Alexandru Burgui.

gradi 2Cladire noua, mobilier modern atat in cele doua clase cat si la grupurile sanitare, loc de joaca, gazon bine intretinut si autocolante cu scene din basmele care fac deliciul celor mici – asa arata noua gradinita, construita si utilata din bugetul propriu al Primariei Prundu.

gradi 3Primarul Catalin Corbea a precizat ca amenajarea gradinitei s-a realizat in ultimele trei luni (un timp record pentru vremurile pe care le traim – N.R.). Insa, asa cum spunea si senatorul Niculae Badalau, comuna Prundu se apropie – ca si conditii de viata – din ce in ce mai mult de un oras…

gradi„Localitatea Prundu se apropie de ceea ce inseamna o comunitate din Uniunea Europeana, iar ceea ce face Catalin Corbea aici este un exemplu pentru celelalte localitati si ne demonstreaza faptul ca si in judetul nostru se poate construi si se poate trai decent”, a declarat Badalau.

Dupa vizitarea gradinitei, a urmat o vizita la liceul tehnologic din Prundu, la care actiunea de igienizare este aproape finalizata.

Despre autor

-