Publicat : mie, apr. 26th, 2017

Impotenta politica sau caterinca in PNL Giurgiu

editorial okjpgDaca razgandeala lui Dumitru Beianu a fost o chestiune care se incadreaza in “standardele” politicienilor liberali din Giurgiu, ceea ce va vom relata acum sfideaza logica elementara…
Asadar, au fost alegerile la municipiu, castigate fara drept de apel de Marian Maroiu. Fara niciun fel de contestatie atunci, pe loc si fara scandalul de rigoare in astfel de cazuri… Intre timp, perdantii s-au regrupat, au facut un brainstorming si au ajuns la cateva concluzii demne de… cartea junglei.
Ieri (marti, 25 aprilie) ar fi trebuit sa se intruneasca Comisia de organizare a alegerilor (CODA) pentru a valida alegerile de la municipiu si pentru consultarea si aprobarea listei de delegati pentru alegerile judetene. Numai ca un gaga din tabara perdantilor s-a gandit sa boicoteze intalnirea… Asa se face ca Emil Epure, Stefan Nitulescu si Sorin Dadiloveanu (nu e nevoie sa mai spunem din ce tabara sunt!!) nu s-au prezentat la CODA, astfel ca intrunirea a beneficiat de doar trei prezente (Costel Dumitru, Norut Stanisteanu si Nicolae Dobrin). Insuficient pentru… dezbateri.
Astazi va avea loc sedinta Biroului Politic Judetean (BPJ), iar surse din PNL Giurgiu ne-au informat ca va fi una cu scantei. Beianu si Gheorghe Stefan vor sa puna pe tapet doua teme incendiare: contestarea alegerilor municipale si excluderea din partid a lui Marin Anton. Ambele teme sunt mai mult decat puerile si vor fi doar un nou prilej… de caterinca in presa locala si centrala.
Vorbind despre contestatia lui Maroiu – pe ideea ca in sala ar fi fost infiltrati si au votat actuali membri ai PSD – vina i-ar apartine in exclusivitate lui Cosmin Marciu, pentru ca el a fost cel care a avizat lista de delegati cu o zi inaintea alegerilor (Biroul municipal era condus in acea zi chiar de C. Marciu, in calitate de presedinte interimar).
In ce priveste o eventuala incercare de excludere a lui Marin Anton din partid, este o gaselnita care arata cat de disperati sunt contracandidatii acestuia. Si cat de motivati… Marin Anton este membru al organizatiei din Gradinari si membru in BPN, ceea ce inseamna ca… mai e mult pana departe.
Va fi insa interesant de scormonit si de aflat care sunt dedesubturile acestei batalii, care tinde sa se transforme intr-o caterinca. Daca nu in paranghelie… Cine sta in spatele perdantilor de la municipiu, ce interese sunt, cine “sponsorizeaza” actiunea penibila. Presupunem doar ca interesul din umbra este un PNL cat mai mic si insignificant. Asa, la caterinca… Iar cei “care au pus botul” la aceasta strategie ori fac jocurile altcuiva, ori sunt impotenti. Politic, evident…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. beianu este si va ramane un nimeni al politicii giurgiuvene,iar aceste tertipuri de a-si sabota propria organizatia confirma spusele mele.nu stie sa piarda,si ii place mereu sa fie pe locul doi(poate chiar trei).istoria il va uita pe acest neica nimeni,la fel ca si pe cei care continua sa il pupe in partea dorsala.cei trei enumerati in stire sunt doar cativa din ucenicii lui mitica,oameni scoliti sub deviza „si locul doi e bun”!cand te gandesti ca un mucos precum emil epure ajunge consilier judetean,impins in fata de poftele lui mitica,fara ca acesta sa aiba pic de experienta sau habar despre ce inseamna postul de consilier,nu face altceva decat sa arate cat conteaza pentru beianu acest judet…spui beianu,epure,dadiloveanu,nitulescu,chiran,si tragi apa

  2. Epurele spune:

    Probabil dadiloveanu băuse prea mult cu o seara înainte si a avut trezirea grea,epurica era la vila lui beianu dădea cu aspiratorul,iar nițulescu?!cine naiba e nițulescu?aaa,ala de se visează si el Bratianu.

  3. ioana popescu spune:

    Aflat in disconfort total este oracolul de la bolintin !!! Una e sa te lupti cu echipa Anton – Maroiu si alta e sa te distrezi tragand de sfori doi looseri consacrati – gigica si titica !!