Publicat : mie, aug. 5th, 2015

In PNL Giurgiu, functia politica bate gradul administrativ

cj 1Sedinta ordinara a Consiliului Judetean de astazi (05.08.2015) nu a mai avut loc. Consilierii PNL au fost retinuti (la propriu) de catre co-presedintele partidului – Dumitru Beianu intr-un birou alaturat salii de sedinte, astfel ca dupa o asteptare de 35 de minute, ceilalti consilieri judeteni (PSD, PC si PLR) au parasit sala, vizibil iritati de atitudinea colegilor liberali.

Din pacate, pe ordinea de zi a sedintei CJ erau puncte importante de dezbatut si aprobat, puncte care vizau atat dezvoltarea unor obiective importante ale judetului, dar si aprobarea unui ajutor de urgenta pentru 22 de familii din municipiul Giurgiu, afectate de inundatiile de la sfarsitul saptamanii trecute (locuitorii din cartierul Rozelor), a unei familii din comuna Slobozia careia vijelia i-a smuls acoperisul casei si alte patru familii din comuna Cosoba…

cj 2Insa, pentru Dumitru Beianu si consilierii pe care i-a convins sa nu participle la sedinta (desi erau in incinta CJ), interesul personal al copresedintelui PNL a fost mai presus decat interesele judetului si necazurile oamenilor. Cel mai probabil, Dumitru Beianu nu a dorit sa lase consilierii in sala de sedinte (consilieri pe care a pus presiune politica) doar pentru faptul ca pe ordinea de zi erau trei puncte care vizau desemnarea reprezentantului judetului Giurgiu in Asociatiile de Dezvoltare Intercomunitara „Sanatate Asigurata prin Apa Curata”, „Iluminat Public Eficient” si „Management Eficient pentru un Judet Curat”… Asadar ADI-ul din care Dumitru Beianu ne anunta in urma cu doua saptamani ca isi da demisia il arde acum la pipota si merge pe principiul… dupa mine, potopul.

cj 3S-a demonstrat inca o data ca in PNL Giurgiu, functia politica bate gradul administrativ… Iar presedintelui CJ Giurgiu, Vasile Mustatea nu i-a mai ramas decat sa isi arate dezamagirea ca proiectele nu au putut fi aprobate…

“Din pacate, consilierii PNL nu s-au prezentat la sedinta. Astfel ca proiecte importante pentru judet, dar si ajutoarele de urgenta pentru oamenii afectati de stihiile naturii nu au putut fi aprobate. Eu voi pleca in concediu si ramane ca domnul vicepresedinte Dumitru Gavrila sa convoace o sedinta extraordinara, in speranta ca se vor aproba aceste proiecte” a spus Vasile Mustatea.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. De aici se vede că acest comportament îi caracterizează pe liberali,să te tii gâlceavă pe funcții între foștii liberali şi foștii pedelisti,dacă DNA va reuși să-l dea jos pe Ponta.
    Dacă însuși domnul prezident nu mai are răbdare un an de zile până la alegeri și vrea”guvernul meu”precum o jucărie,pe orice cale,chiar prin dosare penale,înseamnă că nu ne așteaptă nimic bun,mergem degeaba la vot,alții stabilesc cine să conducă țara asta.

  2. Anton Ghe. spune:

    Asta este respectul fatza de Ghe.Stefan,care fara sustinerea dumnealui nu ajungea Beianu coopresedinte la PNL.Mare om,mare caracter Beianu.Tradarea partenerilor nu ii este o necunoscuta.Asa ca mare atentie domnule Stefan,nu de alta dar din cat v’am vazut pe la tv pareti un om integru si cu capul pe umeri.Apropou sa nu cautati sa scoateti d-voastra castanele din foc.Cu stima.