Publicat : lun, iul. 10th, 2017

In sfarsit! Pista de atletism este… pe ultima suta de metri

P 1Au trecut mai mult de doi ani, de cand Primaria Giurgiu a eliberat autorizatia de constructie (26.03.2015) pentru pista de atletism din Parcul Tineretului. Firma care a castigat atunci licitatia a avut probleme… de poloboc… Cand specialistii din Primarie au facut masuratori, au constatat ca pista avea o inclinatie nepermisa (era in panta), fapt pentru care s-au sistat lucrarile… Discutii, tergiversari, o alta licitatie si… o alta firma.
In anul electoral 2016, pista de atletism a devenit un subiect de campanie incomod pentru primarul Barbu, care a tinut totusi steagul sus in fata corului de bocitoare care plangeau salcamii si tufele plantate de Iliescu si… dezradacinate de actualul primar.
Desi termenul de finalizare al investitiei era anul 2016 (luna decembrie), se pare ca lucrarile au intrat… pe finish. A fost turnat tartanul se fac deja marcajele si urmeaza ca pe repede inainte sa se faca gardul imprejmuitor si amenajarea spatiilor din interiorul pistei si din jurul acesteia, astfel ca in aceasta toamna, pista sa devina functionala si deschisa sportivilor giurgiuveni.P 2P 3

Despre autor

-