Publicat : lun, mart. 20th, 2017

In sfarsit, PNL Giurgiu – locul I pe tara

pnlDe curand, Biroul Politic National (BPN) al PNL a modificat regulamentul privind organizarea, desfasurarea si conducerea activitatii organizatiilor locale si judetene in sensul ca membrii de partid care nu si-au platit cotizatia nu vor putea candida la nicio functie in cadrul alegerilor interne si nici nu vor putea fi delegati in cadrul conferintelor judetene sau la Conventia Natională ale PNL, in cadrul carora vor fi alese conducerile locale si conducerea centrala ale formatiunii, informeaza presa centrala.
Asadar,modificarea adusa regulamentului PNL prevede ca membrii care au datorii fata de partid nu vor putea participa, nici ca alegatori, nici in calitate de candidati la alegerile interne care vor avea loc in perioada urmatoare in PNL. Interdictia ii vizeaza pe liberalii care nu si-au platit cotizatia incepând cu luna iulie 2016. Si totusi, daca isi platesc cotizatia restanta la timp, pot participa la alegerile interne.
Surse din presa centrala au precizat ca organizatia din Giurgiu este campioana la restante, se afla pe locul I… Vrem sau nu trebuie sa recunoastem ca este o veste buna nu numai pentru PNL, ci si pentru judetul Giurgiu, care este citat in toate topurile numai pe ultimul loc…
N.R. Cotizaţia minimă în PNL pentru membrii care nu au funcţii în partid sau în administraţie este de trei lei pe lună.

Despre autor

-