Publicat : mar, nov. 29th, 2016

In weekend, Razvan Cuc si Nicolae Barbu s-au intalnit cu giurgiuvenii

targ-1La sfarsitul saptamanii trecute, primarul Nicolae Barbu, impreuna cu o echipa de campanie a organizatiei municipale PSD a mers pe strazile orasului impreuna cu Razvan Cuc – candidatul PSD Giurgiu pe locul I pentru Camera Deputatilor.
Piata Centrala si zona Steaua Dunarii – unde se organizeaza la fiecare sfarsit de saptamana un targ – strazile din centrul orasului, dar si strazi din mai multe cartiere au fost “tintele” echipei de campanie a PSD.piata-okAtat primarul Barbu, cat si candidatul Razvan Cuc, impreuna cu ceilalti militanti PSD din echipa au impartit pliante si flayere, le-au vorbit cetatenilor despre programul de guvernare al PSD si au raspuns nelamuririlor si intrebarilor acestora.
Giurgiuvenii cu care au intrat in contact social democratii si-au confirmat votul pentru candidatii PSD, spunand ca acest partid este singurul care poate salva Romania.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

piata-2piata-3piata-4piata-5targ-2Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Ghe.Anton spune:

    Votați DAN ANDRONIC deputat.Singurul candidat de valoare.
    Chiar daca nu am votat cu Băsescu niciodată,de data aceasta votez PMP ptr Dan Andronic,care are cel mai bun program ptr noi pensionari si giurgiuveni.