Publicat : mar, iul. 28th, 2015

Inca 23 de microbuze scolare pentru scolile din judet

micro 1Luni, 27 iulie a sosit si ultimul lot de microbuze scolare, care vor completa lipsurile pe care le-au reclamat primarii. Cu acest ultim lot, se completeaza transportul elevilor la toate scolile din judet, iar numarul mijloacelor de transport pentru elevi ajunge la 50 (48 de microbuze si doua autobuze pentru orasele Bolintin Vale si Mihailesti).

micro 3La eveniment au fost prezenti, pe langa primarii din comunele vizate: Mihailesti, Giurgiu (seminarul teologic), Hotarele, Baneasa, Buturugeni, Fratesti, Gaiseni, Gogosari, Isvoarele, Gostinu, Gradinari, Malu, Izvoarele, Adunatii Copaceni, Rasuceni, Varasti, Stanesti, Comana, Bucsani, Prundu, Ulmi, Colibasi si Mihai Bravu), prefectul Lavinia Crisu, preimarul Nicoolae Barbu, viceprtesedintele CJ – Cristian Marciu, Gigi Oprisan – inspector scolar general si secretarul general al PSD – Razvan Cuc.

m2Prefectul judetului a precizat ca s-a reusit onorarea tuturor cererilor primarilor… „Ii anunt pe domnii primari ca pot innoi si mobilierul scolar prin oportunitatile de finantare, fonduri guvernamentale sau europene”, a spus Lavinia Crisu.

m 1In final, prefectul judetului a inmanat cheile reprezentantilor primariilor, care au dus microbuzele scolare in localitatile in care au fost repartizate.

Despre autor

-