Publicat : joi, dec. 31st, 2015

Inca noua elevi si un cadru didactic au fost premiati de municipalitate

premii 1Miercuri, 30 decembrie 2015, primarul Nicolae Barbu, impreuna cu viceprimarul Alexandru Vladu si administratorul public Niculae Ghita au rasplatit cu diplome de excelenta si premii in bani noua elevi si un cadru didactic din municipiul Giurgiu, care din varii motive nu si-au putut ridica premiile in cadrul Galei de Excelenta, organizata de municipalitate pentru prima data in acest an.
Au fost premiati trei elevi care activeaza in cadrul Ansamblului “Muguras de salcioara” si alti sase elevi ai Scolii “Sf. Gheorghe” care au obtinut rezultate deosebite la concursuri scolare de comunicare orto-francais, grafica si pictura, alaturi de profesoara Iulia Stanescu.
premii 2Elevii au fost felicitati si de inspectorul scolar general, prof. Gigi Oprisan, care a fost prezent la eveniment si care le-a inmânat diplomele urmatorilor elevi: Motea Ana Maria, Barânga Diana, Nastasae Veronica, Visan Cristina, Iatan Ionela, Ghizdareanu Lorena, Stanculie Daniel, Stanculie Radu, Corbu Luiza si prof. Iulia Stanescu.
“Felicitari copiilor, profesorilor, dar si parintilor, care au fost alaturi de copii, care i-au incurajat si coordonat”, le-a transmis celor prezenti primarul Nicolae Barbu.
“Cu acesti elevi care si-au ridicat astazi premiile, s-a incheiat lista. Regulamentul Consiliului local ramane in vigoare si anii viitori, iar toti elevii din municipiu care obtin premii la competitii importante nationale, conform criteriilor regulamemtului, vor fi premiati”, a declarat inspectorul general al ISJ Giurgiu, Gigi Oprisan.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Gh .C.Braila spune:

    Premierea inteligentei!Stire care merita a fi cunoscuta.Ca aceasta inteligenta sa fie pusa in evidenta, a trebuit un climat de familie responsabil, a trebuit sa fie niste profesori dariuti catedrei si, mai ales, a trebuit sa apara niste ELEVI care au inteles ceea ce au de facut si au inteles ca fara munca, fara multa munca nu se obtine performanta! Caz fericit! Toate acestea au exustat.
    Cinste lor si consideratie celor care s-au simtit datori sa recompenseze performanta! La Multi Ani cu si mai multe asemenea premieri!