Publicat : lun, apr. 11th, 2016

Inca o aroganta electorala a consilierilor PNL, ALDE, UNPR: vot negativ pentru locurile de parcare din Tineretului

CL xA fost a doua sedinta de Consiliu local, cand consilierii PNL, UNPR si ALDE au refuzat (prin abtinere) realizarea locurilor de parcare la blocurile P1, P2, 18/613, E3, P1, in zona adiacenta Bisericii Sf. Martiri Brancoveni, la blocurile L3, L4, L5 si E1, H2 si H3, dar si in zona Gradinitei nr. 9.
Daca prima data au spus  ca nu le-au functionat tabletele si n-au reusit sa studieze proiectele, sau ca nu ar fi nevoie de parcari in locatiile respective , la cea de-a doua « strigare » au gasit alte motive « greseli de proiectare » ale documentatiei…
Primarul Barbu nu a negat ca ar exista astfel de greseli, insa a cerut explicatii : sunt greseli de forma sau de fond ale documentatiei – si daca se pot corecta pe loc? Niciunul dintre consilieri nu a reusit sa dea un raspuns la aceasta dilema, astfel ca, nu fara scandal si certuri, proiectele au fost respinse (prin abtinere) de consilierii PNL, UNPR si ALDE.
In aceasta noua situatie, locuitorii din Tineretului care vaneaza zilnic un loc de parcare vor trebui sa mai astepte. Cel putin pana in toamna acestui an.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  La cata prostie exista cartierul tineretului o sa stea mult si bine fara locuri de parcare
  Ne bucuram ca nu exista locuri de parcare
  Prost si dobitoc mai mare un exista

 2. Cojocaru Cristian spune:

  Da!!!aveți dreptate…dar foarte bine au făcut!Felicitări. Cum am stat 4ani fără parcări mai răbdăm o lună!!Dar decât să le fac Barbu și camarila dansului mai bine nu!!!!

 3. Olah spune:

  E strategie electorala sau abia acm s-a bagat de seama?
  Sedinta a fost in data de 6 aprilie si abia azi ati informat giurgiuvenii.?
  O fi de bine,ofi de rau?