Publicat : mie, feb. 24th, 2016

Inca o demisie din PNL Giurgiu – Corneliu Minca

corneliu minca– Corneliu Minca: Orice cal de curse ajunge martoaga, dar niciodata o martoaga nu va ajunge cal de curse –
A fost unul dintre fondatorii PNL Giurgiu, a fost presedintele PNL timp de 11 ani, a dus filiala PNL Giurgiu pe locul intai pe tara, iar acum si-a dat demisia din partid. Este vorba de Corneliu Minca, cel care acuza conducerea liberalilor giurgiuveni de faptul ca nu asigura o competitie deschisa in interiorul partidului.
“Am vazut ca PNL Giurgiu este in picaj si consider ca nu este condus bine. In acest moment pot spune ca am scapat de o povara. Nu ma mai consider reprezentat de ceea ce fac acesti oameni cu PNL. Demisia de ieri a lui Norut Stanisteanu m-a facut sa fac si eu acelasi gest.
Vorbind despre modul in care a actionat copresedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu, Minca a precizat ca actualul lider liberal a fost propus in aceasta functie de Raluca Surdu, iar votul a fost de partea lui Beianu cu 16 pentru si 13 impotriva.
Demiterea oamenilor din Biroul Politic Judetean a fost o manevra parsiva… Dupa venirea lui Nicolae Florian in PNL s-a inaintat catre BPN o lista cu oameni cu care vor sa lucreze Beianu si Nicolae Florian, dar fara sa fie trecuti cei care trebuiau inlocuiti. A fost o manevra parsiva caracteristica lui Dumitru Beianu. Astfel au fost dati afara, nestatutar, membri din BPJ care au fost alesi de Conferinta Judeteana a partidului. Asadar, BPN a anulat votul Conferintei Judetene…
Nu mai vorbesc despre modul in care l-au lucrat pe Norut Stanisteanu. De ce nu am spus nimic pana acum? Pai, cand lucrurile se aranjeaza la asemenea nivel, credeti ca avea vreun rost sa fac valuri?” a declarat Corneliu Minca.

Facand referire (cel mai probabil) la actuala conducere a PNL Giurgiu, Corneliu Minca a inceput discursul cu un proverb adapta la situatie: Orice cal de curse ajunge martoaga, dar niciodata o martoaga nu va ajunge cal de curse.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  BEIANU DUMITRU IMPREUNA CU MARELE AVOCAT CEL MAI CINSTIT TREBUIAU INGROPATI DEMULT, DISTRUSI .
  CRED CA SI MAMA LUI BEIANU REGRETA CA A NASCUT UN ASEMENEA GUNOI

 2. Coman Doru spune:

  Sau…”orice mânz ajunge gloaba!”,este o altă variantă a expresiei care arată trecerea inexorabilă a timpului,normală si căreia nu te poti opune.Numai că liberalii „fac totul” pentru propria demolare (a se vedea si la nivel central cu schimbarea intempestivă a candidatului la Capitală).Dar cuplul Gorghiu&Blaga are o speranță:să le câștige alegerile DNA pentru ca Herr Prezident să aibă si „Parlamentul Meu”!

 3. Ghimpele spune:

  Parsivenia, viclenia si orgoliul rănit al lui Beianu au condus la ceea ce astazi se cheamă organizatie pnl. Si-a facut organizație dupa propriul plac, de cine nu i-a convenit, l-a determinat prin arogante si înlăturare sa-si dea demisia. Este un om lipsit de scrupule, cu nimic diferit de alti politicieni si afirma cu non-salanta ca este diferit, da, este diferit fiindca isi lucreaza proprii colegi pentru scopurile personale.