Publicat : mar, feb. 2nd, 2016

Inca o demisie din PNL Giurgiu

daniel fitaAstazi a fost inregistrata inca o demisie din organizatia PNL Giurgiu. Este vorba despre Daniel Fita.
Fost subprefect de Giurgiu, despre Daniel Fita nu se poate spune ca nu cunoaste problemele si “drumurile” judetului. In ce priveste relatia sa buna cu majoritatea primarilor din judet, aceasta este de notorietate. De aceea, in momentul cand am fost informati de aceasta demisie l-am contactat telefonic pe Daniel Fita pentru a confirma informatia si pentru a afla care a fost motivul demisiei.
“Da, este adevarat ca astazi (02.02.2016) am fost la sediul PNL Giurgiu pentru a-mi prezenta in scris demisia din partid. Motivul este unul care probabil o sa va surprinda: incompatibilitate cu viitorul meu politic. Nu pot sa va expun pe larg, acum, aceasta… incompatibilitate. Sa lasam sa mai treaca putin timp…”, a declarat pentru Opinia, Daniel Fita.
Asadar, inca un liberal paraseste gruparea de la Giurgiu, iar daca se pastreaza ritmul, organizatia “se va innoi” atat de tare incat va ramane doar cu “trioul de la varf”.
Inca o data este de neinteles atitudinea “jemanfisista” a liderilor PNL Giurgiu in momentul in care le pleaca din organizatie oameni cu experienta, asa cum s-a intamplat astazi cu Daniel Fita, a carui expertiza nu era de pierdut ci din contra, de exploatat.

Despre autor

-

Afisat: 10 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Alexandru spune:

  Vreau sa recunoașteți care din toți candidații la primărie si consiliu au ajutat vreo data Giurgiuvenii?

  Sau care cetățean a ajutat acest județ?

 2. Bogdan UnJeniuc spune:

  Ce functie ziceati ca o sa ia? De membru PSD desigur

 3. Multumesc domnule Popa pentru apreciere! Intradevar cetatenii municipiului trebuie sa gandeasca de doua ori si sa voteze odata pt ca acest oras a ramas cu mult in urma altor orase municipiu de judet! In ceea ce priveste lupta politica pt municipiu eu cred ca in Iunie va trebui sa alegeti pe cel mai bun candidat ca persoana si mai putin ca reprezentant al unei formatiuni politice sau alta!

 4. Popa Marin spune:

  O intrebare ptr domnul Ghe.Stefan…Domnule Stefan,noi muritori de rand,din ceea ce vedem la tv si citim in presa locala,stam si ne crucim cand vedem ca anumiti domni,care pana mai ieri erau colegi de partid (psd) si parteneri,acum au devenit adversari politici.pai noi ce sa mai credem?nu cumva,ptr primaria mun. Gr de fapt se lupta esalonul unu de la psd cu esalonul doi,tot de la psd,dar sub alta sigla?sper ca cetateni din mun Gr sa se gandeasca de 2 ori inainte sa puna stampila pe unul din acesti,asa zisi adversari…V.am adresat d-voastra aceasta intrebare,ptr ca din cate vad,atzi cam ramas singurul cu coloana vertebrala din noul pnl.

 5. Am „belit-o” ma, ce ne mai facem ca a plecat Fita din PNL! El era omul nostru de legatura cu guvernul si cu Bucurestiul, care ne rezolva orice problema pentru judet!
  P.S.
  Bravo lui Beianu si lui Floricel ca scapam de toti trepadusii „de la centru”, la Giurgiu. Nu mai vrem venetici la noi, in judet, ca reprezentanti in Parlament, de exemplu (Irina Loghin, tiganul Madalin Voicu, sau alti UDMR-isti din anii trecuti)

 6. Bogdan UnJeniuc spune:

  Uite asa mi- a facut tata loc pe liste si data trecuta!

 7. Domnul Daniel Fita si-a dat demisia din PNL Giurgiu pt ca urmeaza sa fie numit intr-o functie publica ce nu-i permite sa fie membru al nici unui partid politic. Este ingrijorator cum denaturati adevarul in publicatia dumneavoastra. Personal consider ca este putin cam mult!
  Cu respect,
  Gheorghe Stefan

 8. Elvira Stan spune:

  PNL=PSD2 probabil asta este strategia lui Mitica &Floricica ca tot vin ei de la psd,iar Stefanica in loc sa fie ingrijorat ca-i pleaca oamenii din partid il „paste” grija de guvernul ciolos.