Inceputul sfarsitului… Carmen Nina Crisu a fost demisa din functia de prefect

Dupa aproape un an de vizite ale Corpului de Control al MAI, dupa zeci de reclamatii ale celor din opozitie, dupa ce a sfidat orice limita in domeniul comunicarii (nu spunem ca si al legalitatii – lasam sa o spuna cei in drept), prefectului Carmen Nina Crisu i-a venit vremea. Vremea sa plece de la conducerea Institutiei Prefectului. Cel putin asa s-a hotarat in ultima sedinta de Guvern:
“HOTARARE cu privire la incetarea exercitarii, cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Giurgiu de catre Crisu Nina – Carmen”.
Spuneam ca aceasta demitere este inceputul sfarsitului, pentru ca nici macar primul pesedist al judetului – senatorul Niculae Badalau – nu a avut habar de aceasta demitere.
Iata ce declara Niculae Badalau ieri, 1 august, intr-o publicatie locala (Jurnal giurgiuvean):
Nu este nimic adevărat..! Nu știu cine v-a informat , cert este faptul că nu se pune la acest moment problema schimbării prefectului de Giurgiu. Mai mult decât atât, în urma unei recente discuții pe care am avut-o cu premierul Viorica Dăncilă , domnia sa mi-a declarat că este extrem de mulțumită de prestația doamnei Crișu pe această funcție. În consecință atâta timp cât singura persoană ce poate numi sau demite din funcție un prefect de județ este primul ministru, iar acesta declară că este mulțumit de prestația d-nei Crișu, nu avem de ce să ne facem griji privind eventuala înlocuire a acesteia”.
Pe bune? Pai, inseamna ca avem dreptate. Este inceputul sfarsitului, daca Viorica Dancila (propusa in functie chiar de Badalau) i-a tras clapa „binefecatorului“ ei. Adica l-a dus cu vorba ca nu-i schimba pupila si a facut exact… viceversa.
A venit vremea lupilor tineri! Sa nu ziceti ca nu v-am spus. Este inceputul sfarsitului…

Un comentariu

Comentariile sunt inchise