Publicat : Dum, ian. 15th, 2017

Inconjurata de prieteni si familie, Carmen Nina Crisu a fost investita in functia de prefect

pref 3Sambata, 14 ianuarie, la sediul Institutiei prefectului din Giurgiu a avut loc investirea in functi a de prefect a doamnei Carmen Nina Crisu. La eveniment au fost prezenti aproape toti primarii din judet, sefii serviciilor deconcentrate dar si parlamentarii de Giurgiu: senatorii Niculae Badalau si Cristian Marciu si deputatii Alexandru Andrei, Elena Dinu si ministrul Energiei – Toma Petcu. Au mai fost prezenti presedintele si vicepresedintele CJ – Marian Mina si Lucian Corozel, dar si primarul Nicolae Barbu.
Ministrul de Interne, Carmen Dan a dat citire ordinului primului ministru de incetare a mandatului lui Zorinel Niculcea si de “inscaunare” a doamnei Crisu, dupa care aceasta din urma a depus juramantul…
pref 2Ministrul de Interne, Carmen Dan a tinut sa ii reaminteasca prefectului de Giurgiu sa vegheze la respectarea legii si sa intretina o buna colaborare cu structurile din subordine si cu conducerea Consiliului Judetean…
“Sa nu uitati ca trebuie sa fiti un reper pentru cetateni, de aceea va rog sa mentineti Institutia Prefectului transparenta si deschisa”, a spus ministrul de interne, Carmen Dan.
La randul sau, Carmen Nina Crisu a promis ca se va conforma acestei cerinte si a multumit pentru sprijin celor prezenti (primari de localitati si sefi ai deconcentratelor)… Domnia sa nu a uitat sa aminteasca faptul ca se afla inconjurata de prieteni buni, care-i sunt ca o familie – intorcandu-se cand a spus asta catre Niculae Badalau, Marian Mina, Cristian Marciu si cei cativa care se aflau in spatele si pe lateralele domniei sale.
A urmat clasica cupa de sampanie bauta pe fuga…

Despre autor

-