Publicat : mie, iun. 21st, 2017

#Indraznesti sa crezi…?

edMotiunea PSD impotriva PSD a fost votata… de PSD cu o majoritate covarsitoare. Grindeanu si Ponta au ridicat baricada de la Palatul Victoria si au plecat acasa.
#Indrazniti sa credeti ca pesedistii lui Dragnea au votat pentru ca asa le-a dictat constiinta? Pentru ca au realizat ca i-a cuprins brusc o iubire neconditionata fata de marele conducator teleormanean?
#Indrazniti sa credeti ca “tradatorul, securistul si binomistul” Grindeanu va ramane in istoria recenta ca un Parvulescu al vremurilor moderne (poate am exagerat un pic), ca singurul pesedist care s-a pus de-a curmezisul marelui si unicului conducator al celui mai mare si mai “democratic” partid?
Personal, eu indraznesc sa sper ca pesedistii (si cei din afara CEx, cei fara functii, obiditii din Teleorman, Vaslui, Giurgiu, etc.) se vor trezi si isi vor trage de maneca “Mitele Baston” sfertodocte si mai ales “politicience” bagate la inaintare de tovarasii din partid (unii din ei cu sandale si sosete flausate)… Poate auzim mai putina galagie si mai multa “sfaraiala” de materie cenusie.indrazneste okcopyIndraznesc sa cred ca sintagma „programul de guvernare“ va fi rostita mai rar de Dragnea si de cei din jurul lui si ca acestia vor lasa faptele sa vorbeasca.
Indraznesc sa cred ca noul Guvern nu va fi schimbat dupa alte sase luni, pentru ca nu a implementat nustiuce aberatie din vestitul program…
Dar voi?
#Indrazniti sa credeti ca fostii ministri din Guvernul Grindeanu s-au votat singuri excluderea si chiar aveau mine fericite cand au aflat ca „au castigat“ cu sapte voturi motiunea… impotriva lor?
Haideti sa indraznim sa credem ca putem fi mai putin penibili!
Indrazniti sa credeti ca nu exista om, sef de partid, etc. providential. Ca Dragnea nu este fara de prihana, ca Grindeanu nu e demon si ca pe Ponta il iubeati pana la disperare pana acum doi ani…
Grindeanu a fost o voce! Care a destabilizat un partid cat un dinozaur.
Indrazniti sa credeti ca in PSD sunt sute, poate mii sau zeci de mii de… Grindeni…
N.R. Nu e un capat de tara ca a plecat Grindeanu, dar este o drama ca “unitatea de monolit” a PSD a fost avariata serios, #indraznesc sa cred, de ambitii pur personale.
#Indrazniti sa nu uitati “cuplurile” pesediste care de-a lungul anilor si-au infipt… sulele in coaste. E un adevarat carusel: Nastase vs Iliescu; Nastase vs Geoana; Ponta vs Geoana; Dragnea vs Ponta; Dragnea vs Grindeanu…
To be continued…

#I.D.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Pe cand un meci Bada vs Dragnea ?