Publicat : vin, sept. 25th, 2015

Interes major al giurgiuvenilor vis a vis de calitatea lucrarilor la reteaua de gaze

wirom 2Primaria Municipiului Giurgiu a organizat joi, 24 septembrie, la Ateneul Nicolae Balanescu, o dezbatere publica cu privire la lucrarile de aductiune de gaze si la bransamentele individuale ale locuitorilor. La intalnirea interactiva au participat circa 100 de cetateni din Giurgiu, interesati de modul in care se fac bransamentele la gaze naturale, de modul si calitatea lucrarilor, atat pentru introducerea de gaze cat si pentru apa, canalizare, etc…

Intalnirea a avut rolul de a pune fata in fata locuitorii municipiului cu reprezentantii Primariei, Wirom si cei ai firmelor autorizate sa execute lucrari la reteaua de gaze.

wirom 1In fata cetatenilor au fost reprezentantii Wirom  (Illo Vogelhaupt si Frasin Ioan), reprezentantii Apa Service, GEP si Romtelecom, reprezentanti ai celor patru firme care executa lucrari la reteaua de gaze si primarul Nicolae Barbu. Dupa o prezentare detaliata a firmei Wirom si a planului de investitii pentru municipiul Giurgiu si dupa ce primarul Nicolae barbu a expus principalele probleme cu care se confrunta executivul Primariei, a urmat partea interactiva a intalnirii. Cetatenii prezenti au pus intrebari, si-au expus punctual nemultumirile si au cerut explicatii detaliate, intalnirea prelungindu-se la aproape doua ore. Cele mai multe nemultumiri au vizat modul in care sunt executate anumite lucrari, lucrari care treneaza si creeaza disconfort locuitorilor din zona.

Despre autor

-