Publicat : mie, sept. 9th, 2015

Intre Floricel si Norut, Nicolae Barbu ar vota… Stanisteanu

Nicolae Barbu - primarul municipiului GiurgiuIntr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a raspuns si intrebarilor (ne)legate de administratia orasului, pe care jurnalistii locali i le-au adresat.

Intrebat cum comenteaza de situatia care s-a creat in PNL Giurgiu, prin intrarea in cursa interna pentru desemnarea candidatului la fotoliul de primar, a lui Norut Stanisteanu, avand in vedere ca Nicolae Florian tocmai pentru aceasta functie s-a convertit la liberalism, edilul sef a declarat:

„Mie imi pare rau ca Nicolae Florian a plecat din PSD… Am mai spus lucrul acesta si raman la parerea mea, pentru ca nu ne bucuram cand ne pleaca oameni din partid. Mai ales oamenii buni. Cred insa ca daca tot ar fi vrut sa plece, trebuia sa faca pasul acesta de acum un an. Trebuie timp pentru ca noii colegi, oamenii din partid sa te accepte. In anul 2008, cand am intrat in PSD, mi-au trebuit doi ani sa ma regasesc in partid, sa reusim sa ne cunoastem unii pe altii… Revenind la Florian Nicolae, acesta nu este inca perceput ca liberal, iar liberalii cu vechime nu au cum sa vada cu ochi buni venirea lui in PNL, indiferent de interesul comun care-i anima… Sa te accepte si sa faci o echipa performanta intr-un timp atat de scurt, este foarte greu” a spus Nicolae Barbu.

Intrebat direct, cu cine ar vota, daca un operator care efectueaza sondajul sociologic al PNL i-ar adresa intrebarea directa: Florian Niculae sau Norut Stanisteanu, primarul Barbu a raspuns transant:

„Sincer, intre ei doi? Votez un liberal autentic – Norut Stanisteanu!”.

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Froggy spune:

  Pai cum sa nu votezi cu Stanisteanu cand aceasta magarie este pusa la cale de catre tine si Mustatea..Chiar crezi ca prin aceasta actiune a voastra poate destabiliza PNL-ul?Va inselati amarnic.Din contra,ne vom mobiliza si mai mult ca in 2016 sa nu mai fi primar…Pana la urma nu conteaza partidul din care provi si ceea ce vrei sa faci ptr amarati din giurgiu,nu vorbe si promisiuni cum ai facut tu in 2012.Sa nu crezi ca aceasta actiune cu Stanisteanu va mai avea efectul pe care la avut in 2012 in restaurantul Miorita cand tu si cu Badalau ati masluit sondajele in favoarea ta…Asa ca laso mai moale si fi mai atent la Vladu ca nu se stie…

 2. Si eu daca ar fi sa ma bat anul viitor cu cineva care-mi clatina scaunul as face in asa fel incat sa ma bat cu cel cu sansa a 3-a .Si toate declaratiile mele viitoare s-ar incadra acestei strategii .EX: ala e liberal autentic –alalalt nu e…SAU:Neautenticul nu poate sa faca echipa intr-un timp atat de scurt cu autenticii….ORI:autenticii nu vad cu ochi buni…
  Dle Barbu….cata cardeala ai invatat sa ai in tine….

 3. Alexandru spune:

  Barbone, esti din ce in ce mai caraghios, un anonim incurabil ca tine nu poate vota dacat in potriva lui Floricel care ți-a întins o mâna. Floricel este primarul Giurgiuvenilor in 2016.

  Ai sa disperi in prostia ta Barbule.
  La goana cu voi, nici tineretul PSD nu te mai vrea. Tu si cu președintele tău din partid o sa naufragiați in port.

 4. ionescu spune:

  Să nu cumva să aibă de votat între Floricel și Vladu

 5. Asd spune:

  Si eu intre Barbu si Iliescu as vota acum Iliescu , singurul vot din viata mea pe care il regret este acela ca am pus stampila pe Barbu