Publicat : mie, aug. 3rd, 2016

Intrebare: (Nu-i) prea mult, prea ca la Giurgiu?

EditorialSe pare ca 2016 este anul norocos al unuia din lupii tineri ai organizatiei PSD Giurgiu, Razvan Cuc. Poate prea norocos, ar zice unii… Altii spun ca toate functiile pe care le ocupa in acest moment Razvan Cuc il vor solicita prea mult si il vor… epuiza. Noi, ne abtinem. Si, vrand nevrand ne ducem cu gandul la o reclama pentru iaurt (cu semnul intrebarii): prea mult, prea ca la Giurgiu?
Haideti sa recapitulam:
– Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Management eficient pentru un județ curat” – reprezentant al CJ, Răzvan Cuc;
– Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Iluminat public eficient” – reprezentant al CJ, Răzvan Cuc;
– Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”Sănătate asigurată prin apă curată” – reprezentant al CJ, Răzvan Cuc;
– Grupul de lucru comun al reprezentanţilor agriculturii din judetul Giurgiu şi districtul Ruse (GLAC Giurgiu-Ruse), preşedinte: Răzvan Cuc. (Obiectivele GLAC Giurgiu-Ruse sunt cooperarea şi colaborarea în domeniul agriculturii între judeţul Giurgiu şi districtul Ruse);
– De doar o zi (in urma sustinerii unui concurs), administratrator public al judetului – Razvan Cuc;
– Conform unei declaratii a presedintelui PSD, Niculae Badalau, directorul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare a PSD Giurgiu – Razvan Cuc.R cuc
Departe de noi gandul ca Razvan Cuc nu ar face fata la toate aceste provocari… Doar ca suntem ingrijorati pentru sanatatea domniei sale, pentru timpul liber pe care nu o sa-l prea aiba in urma unor solicitari atat de intense.
Si, din nou ne ducem cu gandul de la reclama la iaurt, la o anecdota care-l avea ca subiect principal pe Sergiu Nicolaescu, care scotea pe banda rulanta filme in care era si actor, si regizor, si scenarist: Filmul “X”: regia – Sergiu Nicolaescu, scenografia: Sergiu Nicolaescu, in rolul principal – Sergiu Nicolaescu, in alte roluri… Sergiu Nicolaescu.
Cu speranta si increderea ca Razvan Cuc va face fata tuturor acestor provocari, ne aliniem confratilor din media locala si ii uram bafta si succes.
P.S. Cu toata dragostea, acest material este un editorial. Va asiguram ca, “din punct de vedere presa” nu ne dorim decat… sa fie bine sa nu fie rau.
Redactia

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Tristoiu spune:

    Doamna Ioana, este evident: ”Ma baiatule nu candidezi in toamna pe un loc eligibil si iti dau e ceva de ciugulit, pe aici, pe acasa” Totul e un targ despre ce vorbim.

  2. Cucul pasare maiastra spune:

    Nu fitzi răutăcios domnule Diaconescu,Cuc(ul) este bun la toate,mai puțin la clocit ouăle :))

  3. Tristoiu spune:

    Ti-a cam tremurat pixul Jime! Pai daca nu mai e presa galbena, ce faci? Tu vrei sa centrezi, tu vrei sa dai cu capul?