Publicat : mie, feb. 17th, 2016

Ion Stefanica – atac dur al unui liberal la adresa PNL

stefanica ionIn urma comentariilor acide la adresa sa, dupa aparitia pe 12 februarie a articolului “Presedintele PNL Vedea a trecut la ALDE” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/stirea-zilei/presedintele-pnl-vedea-a-trecut-la-alde/ ), Ion Stefanica a reactionat pe facebook cu un comentariu care ii va inchide orice cale de intoarcere in actualul PNL (cel putin atat cat exista actuala conducere liberala). Pe de alta parte, candidatul ALDE la primaria Vedea, in numai cateva fraze, face o analiza pertinenta a situatiei ingrate in care se afla Partidul National Liberal, dupa fuziunea cu PDL – “aceeia care cu câțiva ani în urmă, ne-au tăiat salarile, ne-au tăiat pensiile, ne-au lăsat fără loc de muncă, în condițiile în care aceste partide nocive pentru societatea românească își hrăneau cu nerușinare și din plin, acoliții și trădătorii de țară, nesătui și fără jenă față de cei care mureau și încă mai mor de foame și de sărăcie, cerșind la porți srăine.”
Va prezentam mai jos comentariul lui Ion Stefanica:

“Domnilor liberali care mai aveți demnitate și credință în actualul PNL, BRĂTIANU, întradevăr nu s-a dezis nici în fața morții de acest partid, dar dacă ar afla ce se întâmplă azi cu acesta, nu credeți că se va răsucii în mormânt?
Eu văd că acest partid în momentul de față și-a pierdut busola, umblă rătăcind ca beduinul în deșert, căutând colacul de salvare aruncat de partidele care au uzurpat țara.
Ca orice om de credință,în acest moment nu aș putea face corp comun cu aceeia care cu câțiva ani în urmă, ne-au tăiat salarile, ne-au tăiat pensiile, ne-au lăsat fără loc de muncă, în condițiile în care aceste partide nocive pentru societatea românească își hrăneau cu nerușinare și din plin, acoliții și trădătorii de țară, nesătui și fără jenă față de cei care mureau și încă mai mor de foame și de sărăcie, cerșind la porți srăine.
Dacă aș putea să fac o minune, tuturor acelora care nu văd viitorul actualului PNL, le-aș planta sub scoarța cerebrală câte un felinar, poate așa li se va lumina mintea.”

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. E plina politica de Dini Paturici.Daca au tupeu ce le trebuie cultura?

 2. Pervert spune:

  te crezi la isu de unde ai luat spaga cand s-au dat examene, cine vorbeste de cinste, ciocu mic, abordeaza alt subiect dar niciodate pe cel despre cinste , te-ai dus la alde ca sa poti fura mai mult , aici la pnl poate a ajuns sacul la fund, nerusinatule.

 3. Sergentul Major spune:

  …iar într-adevăr nu se scrie niciodată „intradevar”. Doar se pronunta asa… Nici măcar caporalii nu mai fac asemenea gafe.

 4. Blend-a-Merde spune:

  Din textul de fata:
  1. “aceeia care cu câțiva ani” – „aceea” am mai vazut dar sa scrii „aceeia” e chiar o performanta

  2. luati un i de la „se va răsucii în mormânt” si puneti-l la „salarile” din „ne-au tăiat salarile”

  In rest, Catavencu get-beget. Traiasca bugetul de stat care ne-a dat pensii speciale, ca sa aiba chiaburii ce sa taie.