Publicat : mar, mart. 29th, 2016

Ionel Dinu – candidatul nr. 8 pentru Primarie

Dinu candidatIonel Dinu, presedintele partidului Miscarea Populara Giurgiu si-a anuntat astazi, in mod official, candidatura pentru Primaria Giurgiu. In acest moment, pentru functia de primar al municipiului Giurgiu s-au inscris in cursa opt competitori: Nicolae Barbu (PSD), Nicolae Florian (PNL), Alexandru Vladu (ALDE), Norut Stanisteanu (PML), Liliana Ciobanu (PSRO), Marius Bogdan Cracea (INDEPENDENT), Mihaita Grigore (PARTIDA ROMILOR) si Ionel Dinu (PMP).
In cadrul unei conferinte de presa, Ionel Dinu a parut si convins si… convingator, precizand ca nu isi doreste decat sa castige la alegerile locale postul pe care si l-a propus.
“In aceasta competitie electorala nu voi fi trompeta cuiva, ci o sa reprezint cu cinste Partidul Miscarea Populara. Asadar, voi candida si nu ma declar invins din start. Va fi o competitie agresiva, sunt convins, insa eu voi fi deasupra competitorilor”, a declarat Dinu.
Noul inscris in cursa pentru functia de primar si-a dezvaluit cateva dintre prioritatile programului electoral cu care va iesi in fata alegatorilor: incurajarea investitorilor sa vina spre Giurgiu, constructia de crese si stabilizarea sistemului de educatie.
Dar, cireasa pe tortul declaratiilor a fost pusa de Dinu cand s-a comparat cu “El Cid”, vestitul erou spaniol:
“Daca in preajma alegerilor mi se va intampla ceva, ma voi bate si mort pentru Primaria Giurgiu. Voi fi precum El Cid si tot voi lua voturi”, a declarat Dinu.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Dracula spune:

  Curaj nebun.Bravo!Cel putin tu spui omului in fata ce gandesti.Ai însă un suflet extraordinar doar gura e de vina uneori.Sunt sigur ca ai multi sustinatori si votanti asa ca iti urez mult noroc.

 2. membru PNL spune:

  Felicitari d-nule Dinu ptr.decizia luata,aveti un vot de la un pnl-ist asa pe fata.Si cu siguranta vor fi mai multi.SUCCES!

 3. Zmeul Zmeilor spune:

  Asa bine cum poftesc si altii stimate d-le Olah care nu au fost si nu vor fi NICIODATA GIURGIUVENI .De ex: Nicolae Florian(Floricel),actualul primar,d-nul Cracea care are încă buletin de bucuresti si ex.pot continua.

 4. Olah spune:

  Cine zice ala e…Ionel Trambitasul.
  Cum poate un strain fara nici o legatura cu Giurgiu sa ,,pofteasca la jiltul domnesc.