Publicat : mar, dec. 12th, 2017

Ionel Dinu il acuza pe Niculae Badalau ca i-ar fi lasat fiica fara loc de munca

Dinu IIn conferinta de presa de saptamana trecuta, Ionel Dinu – secretar general adjunct al PNL Giurgiu l-a acuzat pe senatorul Niculae Badalau ca a intervenit pentru ca fiica sa (Andrada Dinu) sa isi piarda locul de munca de la Ministerul Economiei.
Ionel Dinu a precizat ca fiica lui, care lucra la actualul loc de munca de sapte ani a fost chemata de un secretar de stat care i-a transmis ca o elibereaza din functie.
“Traim vremuri confuze, cand copiii care muncesc si care invata sunt dati la o parte de sistem. Cu Badalau am avut o perioada de prietenie apropiata. Fiul sau a fost dus de sotia mea la un club de tennis, copiii nostri erau prieteni si isi petreceau timpul impreuna, insa cand am ajuns adversari politici, lucrurile au degenerat.
Fiica mea l-a sunat pe vicepresedintele Camerei Deputatilor sa ceara explicatii, iar dopmnul Vlase i-a spus franc in fata ca Niculae Badalau i-a dat ordin (in cadrul unei intalniri de la Vila Lac I), intalnire la care era de fata si Liviu Dragnea. I-a spus clar ca fiica lui Ionel Dinu trebuie sa plece din acel post, spunand ca mananca paine de la noi (de la PSD – N.R.).
Il anunt pe domnul Badalau ca nu sunt bani de la domnia sa ci de la poporul roman.
Ce vina au copiii, sotiile si parintii nostri in aceasta lupta politica?
Nu ma asteptam la o astfel de atitudine de la Badalau, este cea mai oribila razbunare… “, a declarat Ionel Dinu.
Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu a mai precizat ca adevaratul motiv pentru care Badalau ar fi facut acest gest ar fi faptul ca Ionel Dinu a depus cererea de dizolvare a PSD, insa a declarat ca nu isi va retrage aceasta cerere, indiferent de consecinte si de presiunile la care ii va fi supusa familia…
“Familiei Badalau ii transmit sanatate, la multi ani si sa mai mediteze la gestul pe care Niculae Badalau l-a facut”, a declarat Dinu in incheiere.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Pepi spune:

    @Sergiu. de unde stii tu ca nu a ajuns pe bune acolo? Ai fost tu langa ea? Nu stiu de ce dati voie la toti frustratii sa scrie. niste neica nimeni frustrati si incapabili sâisi dau cu parerea.

  2. Sapro-san spune:

    O metoda clasica pt comunisti…urmaritul penal din bolintin face ce a invatat de la infractorii de dinaintea lui…pacat ca oamenii din acest judet sunt spalati pe creier de minciunile psd,si nu vad interesele lor mizerabile…ne meritam soarta de a fi condusi de baronii penali psd

  3. Sergiu spune:

    Vai ce pacat,asa o fata valoroasa!Dar cum a ajuns acolo,nu spune aceasta jigodie!