Publicat : vin, mart. 3rd, 2017

Ionel Muscalu era cat p’aci sa fie cetatean de onoare al municipiului…

muscaluSi, zau, chiar merita… Cu un teanc de carti de poezie, cu o cariera politica in administratia centrala si locala bine mobilata, baiatul asta chiar ar fi fost o figura aparte in panoplia cu cetateni de onoare a municipiului – unii dintre ei fara realizari notabile…
Stiti povestea porcului, nu-i asa? Cand printul-porc ii spune printesei care-i aruncase soriciul in foc: “Daca te-a invatat cineva, prost te-a mai invatat, daca ai facut-o dupa capul tau, prost cap ai avut…”.
Ei bine, dupa o intreaga nebunie pe “feisbuc”, unde toate conturile si-au dat cu parerea, Ionel Muscalu a aruncat bomba la inceputul sedintei de consiliu in care ar fi trebuit votata propunerea de a deveni cetatean de onoare: renunta pentru ca are “printipuri” si ca ar dori sa se revizuiasca pe ici pe colo regulamentul care stabileste criteriile dupa care un personaj sau o personalitate (e o diferenta intre astia doi) poate ajunge cetatean de onoare al Giurgiului.
Bai, esti prost? Bai, esti nebun?
Ori Ionel Muscalu si-a dat seama ca notiunea de cetatean de onoare e o palarie prea mare pentru el (chiar mai larga decat lungimea costumelor pe care le poarta), ca nu merita sa obtina acest statut – si atunci il felicitam pentru sinceritate – ori e talamb de-a binelea ca si-a aplecat urechea aia bleaga la sfatuitori sau la numerosii “dusmani” de pe feisbuc – ceea ce il descalifica total si irevocabil.
La o jumatate de ora dupa consumarea episodului din Consiliul local, Ionel Muscalu posta pe reteaua de socializare amintita (direct din sala de sedinta), textul pe care la recitat in fata consilierilor…
Personajul asta ori vrea sa se victimizeze, ori are o doaga in minus, ori isi pregateste din vreme o cariera politica in administratia locala… Altfel nu are niciun chichirez circoteca la care am fost nevoiti sa asistam…muscalu 2

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. maria spune:

  Cine semneaza artricolul?Nu ti-e rusine sa folosesti asemenea cuvinte jignitoare?Unul din neajunsuri poate fi varsta domnului Muscalu.La cati intelectuali/m2 are Giurgiu,Muscalu este totusi printre ei.Sau care sunt criteriile..
  Scuze domnule Muscalu dar astia sunt cetatenii din Giurgiu,votanti ……-eu.

 2. a spune:

  Corect! Trebuiesc stabilite criterii clare in acordarea unor titluri onorifice si facuta dezbatere publica la nominalizarea unei persoane, apoi supusa la vot propunerea.
  La fel trebuiesc criterii CLAR STABILITE – si prezentate comunitatii spre dezbatere publica, mai intai – acordarea de ajutoare financiare!!!
  De asemenea, contractarea de catre municipalitate a unui imprumut bancar de 200 miliarde lei vechi, pt. plata salariilor catre bugetari este un subiect spinos. Ar trebui prezentat publicului giurgiuvean ce inseamna pentru viitorul acest imprumut: cat vor creste impozitele pe care truditorii orasului trebuie sa le plateasca. Presedintele CJ tot promite majorarea salariilor bugetare, dar nu da si explicatii ce inseamna asta pentru ne-bugetari. Imprumutul bancar mentionat inseamna vreo 4.5 milioane de euro!!! …la cursul actual oficial al BNR…in viitor suma poate creste…