Publicat : vin, iun. 16th, 2017

IRESPONSABILII – cea mai in voga punere in scena a casei de productie PSD & ALDE

3De trei zile, casa de productie PSD & ALDE a regizat cea mai vizionata productie a acestei veri: IRESPONSABILII!
Cu o distributie restransa, insa cu un buget care ar putea sa arunce Romania cu doua cincinale in urma si cu o regie indoielnica, “filmul” casei de productie amintite a depasit cu mult ratting-ul productiilor anterioare, in aceeasi regie: “Programul de guvernare”, “Legea salarizarii unitare”, “OUG nr. 13”, etc… Chiar si productia de desene animate, “Tudorel si Codruta” a fost depasit de punerea in scena a… IRESPONSABILILOR.
Surse autorizate spun ca punerea in scena a IRESPONSABILILOR a fost atribuita unui grup de regizori si scenaristi ai casei de productie PSD & ALDE, oameni cu experienta, care in copilarie au fost personaje principale la serbarile scolare si au avut roluri definitorii in “Pacala si Tandala”, “Mihaela… dragostea mea”, “Badanel si Miaunel”…. “Spaff-ul” casei de productie s-a asigurat ca dupa adolescenta, niciunul din regizori nu isi mai aminteste de “Ani de liceu”, ci doar de bacoviana… “Liceu, cimitir al vietii mele”. Examenele de la X si O nu s-au luat in considerare…
Un alt element neluat in considerare de regizori a fost actorul care trebuia sa joace rolul personajului negativ, numit in continuare… PREMIER. Acesta si-a amintit ca „el e fruncea”, a avut puseuri de constiinta si a dat peste cap toata punerea in scena. Uite-asa, de inimos, omul vrea un rol pozitiv.
Omul s-a baricadat in studiourile de filmare si, parasit de figuranti are iesiri la rampa de personaj pozitiv, un Batman autohton cu grimase de Dracula si alura lui Birlic din… “Doua lozuri”… Insa, la fiecare iesire la rampa, mursecaturile lui rup serios din turul pantalonilor regizorilor si scenaristilor care, trebuie sa recunoastem, sunt cam… scapati pe ei.
Responsabila cu entertainementul casei de productie, intaiamergatoare FIREAsca a scapat si ea boii exprimarilor de doamna in FIREA ei si bate campii si campiile televiziunilor cu blesteme de Baba Vanga. Omite sistematic sa spuna ca ea a fost una (sau unul) dintre scenaristi…
DRAGNE-A fost si de giurgiuveanul din “spaff-ul” casei de productii horror (aceeasi, PSD & ALDE), care dupa ce a avizat scenariul, productia si bugetul se arata siderat si nervozat de caNICUla provocata. El, care NAEzitat sa ceara demisia actorului numit in continuare PREMIER. Deh, cine seamana vant (sau orice alte seminte la sac) culege furtuna.
Desi unii credeau ca dupa primele seriale, productia va inceta, acum se trece la filmari in platoul mare al Parlamentului. Daca nu vor mai interveni si alte… vedete in film, saptamana viitoare am putea viziona ultimele secvente ale horror-ului PSD & ALDE, casa de productie care ar putea sa isi schimbe denumirea in PSD-ALDE&UDMR.
Totul depinde insa de prestatia personajului principal, care are toate sansele sa devina chiar si un mic erou national – primul pesedist care se impotriveste atat de aprig unei conduceri discretionare,,,
Deocamdata, tot poporul urmareste superproductia cu sufletul la gura. Mai ales ca este… moca. Si subiectul si actiunea…
I.D.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea