Publicat : vin, nov. 20th, 2015

Jale mare la “bursa” parlamentarilor de Giurgiu

i. DinuBursa parlamentarilor giurgiuveni este in degringolada. Singurul care a ramas intr-o opozitie clara si care nu este “cotat” este senatorul Niculae Badalau. Se pare ca el va iesi la pensie de la PSD. Iar Daniel Chitoiu (cine isi mai adduce aminte de el?) are o cotatie nesemnificativa. Ceilalti sunt intr-o pozitie ingrata.

Intr-o conferinta de presa, Ionel Dinu, liderul filialei Miscarii Populare Giurgiu a facut un anunt care poate baga intro- criza fara precedent bursa parlamentarilor. El a declarat ca, citam: “Nu voi lua niciun parlamentar la Miscarea Populara. Si niciun lider de la alt partid. Out!”

Intrebat daca senatorul Lucian Iliescu sau deputatul Marin Anton (ambii de la defunctul UNPR) au vreo sansa sa li se deschida usa Miscarii Populare, Ionel Dinu a raspuns:

“Pe domnul Marin Anton nu il primesc, stiu ca nu va dori asta. In ceea ce-l priveste pe Lucian Iliescu, ma mai gandesc”.

Asadar, chiar in perioada cand incep transferurile pe piata parlamentarilor, demnitarii giurgiuveni se vad pusi in fata usii trantite in nas de Miscarea Populara.

Despre autor

-