Publicat : mar, mart. 10th, 2015

Joi se inmaneaza cheile apartamentelor de pe strada Portului

anlMarti, 10 martie, o comisie de receptie a verificatr lucrarile de la blocurile ANL de pe strada Portului si a semnat documentele de receptie pentru finalizarea lucrarilor. Ceea ce inseamna ca asteptarea celor care au obtinut apartamente in acea zona, s-a incheiat…

Cei 120 de tineri selectati de comisia de repartizare pentru a primi apartamentele si garsonierele ANL sunt invitati joi, 12 martie, la ora 9.30, la Ateneul Nicolae Balanescu pentru a li se inmâna dispozitiile de repartitie. Din cele 120 de locuinte, 24 sunt apartamente cu doua camere, iar 96 sunt garsoniere. 10 la suta din totalul locuintelor sunt apartamente construite special pentru persoanele cu dizabilitati.

anl 2Anul acesta vor mai fi construite 55 de apartamente la Obor si 44 de apartamente la Steaua Dunarii.

Sunt amplasamentele predate, suntem in lista de investitii, suntem trecuti la prioritati. Eu sper ca in vara sa luam autorizatia de constructie si sa le dam amplasamentul liber de sarcini”, a declarat primarul municipiului, Nicolae Barbu. De asemenea, in cartierul Tineretului, in urma recompartimentarii blocului C1 vor fi construite locuinte sociale.

Despre autor

-