Publicat : mar, mart. 15th, 2016

La Giurgiu, partidul lui Tariceanu a pariat “pe un cal mort”

DSCF2704Dupa ce Tariceanu l-a uns candidat unic la postul de primar al municipiului pe fostul viceprimar Alexandru Vladu, reprezentantii ALDE nu au liniste si isi fac deja calcule cum sa scape de proaspatul candidat. Si asta pentru ca Alexandru Vladu, dupa declaratiile lui Ionel Dinu, este in vizorul Agentiei Nationale pentru Integritate (ANI).

Motivul este acela de incompatibilitate, deoarece aproape jumatate din mandatul de viceprimar, Vladu a fost membru in Consiliul de Admninistratie la Colegiul National “Ion Maiorescu” si la Clubul Astra. Mai mult de atat, exista indicii ca Alexandru Vladu ar sta in spatele unei firme de constructii care a executat lucrari la mai multe obiective ale Municipalitatii (inchirieri de utilaje, executie de lucrari cu muncitori care purtau echipament de protectie cu numele fostei firme a lui Vladu, etc.).DSCF2701
Nu putem sa nu remarcam graba cu care Alexandru Vladu a intrat in Consiliul de Administratie la Colegiul “Ion Maiorescu” – in 22 iunie 2012 era ales viceprimar, prin hotararea de CL nr. 5/139, iar in 30 august 2012 era deja numit in Consiliul de Administratie al Colegiului National amintit. Iar aceasta graba, spun gurile rele, ar avea si un final fericit pentru fostul viceprimar: inceperea lucrarilor de reabilitare ale Colegiului. Hotararea a fost votata cu 21 de voturi din 21 de consilieri locali prezenti. Ori, tocmai aceasta hotarare este cea care ii atrage pe cei de la ANI. DSCF2703Este foarte adevarat ca mai tarziu, dandu-si seama de gafa impardonabila, Alexandru Vladu s-a retras din acest Consiliu de Administratie, insa iata ca ANI nu doarme si nu iarta.
Intr-o conferinta de presa, Ionel Dinu a declarat:Dinu 2
“In cele doua consilii de administratie, Alexandru Vladu vota si aproba investitiile pe care le vota si in sedintele Consiliului local. Tragedia, in cazul in care, Doamne fereste, ar castiga functia de primar – ceea ce s-ar putea intampla doar daca ar rameni singur in cursa – municipiul va ramane fara primar in urma actiunilor ANI” a declarat Dinu.DSCF2705

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. maria spune:

    HCLM GIURGIU de numire in CA a fost votata in unanimitate de CL si asiguraata legalitatea de secretarul primariei,si atunci cum ramane cu cine a gresit.?